harison555 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 nu ko tas nozime man kipa pa nakt kompz izslekts bet pa dien islekts un un kad iesledzu sav PC vins maina IP !! katru dienu cita ip ka to var mainit!!! ka katr dien nau jaliek savs servers veba jo mainas IP !!palidziet kads?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Shis jautajums ir apspriests daudz reizu nu bet labi pastastishu. Itka nevar neko panakt, jo tev provaideris ir uzlicis ka tev ir dinamiska ip adrese un vina visu laiku mainas. Ir tada programma SMAC itka ar vinu varot panakt, lai ip adrese nemainas, bet man tas nepalidzeja. Es vienkarshi parinstaleju windovu. Man bija Windovs Xp Profesional Service Pack 2, tad man mainijas katru dienu, bet kad uzinstaleju specialu windovu service pack 3, tad nemainas, jo tur ir specials patch prieksh kautkadam 100 konekcijam vai tamlidzigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 nu ok!! bet ja es tagad nomainu savu ip pret kipa tadu PsC_dcs.nu.lv tad ari vina mainisies>>>>???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Jā! Neslēdz datoru ārā, un vis ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 ka es tikai tuurn off un vis bet internet kast ieslkta(modems) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Neslēdz datoru ārā, un vis ies. ka es tikai tuurn off un vis bet internet kast ieslkta(modems) nu kompi es izsledzu tikay ta!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Neko nevaru saprast no tevis teiktā Izskatās kad tev ir kādi 10 gadi Varbut esi pamanijis kad tu izsledz kompi tad Modema nodziest viena lampina..... NJu karoc tu nekadigi nevari mainit ip mainisanos!! Vienigi vari uzprasit saviem senciem lai piesledz Realo ip adresi! tas maksas +-1ls Vari meginat ari neslegt datoru ara....bet cik ilgi? Kadreiz tapat vins bus jarestartee vai jaizsledz !!! taka nav jegas! Edited March 10, 2008 by Edza15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Izskatās kad tev ir kādi 10 gadi slap.gif man nau 10 gadi es vienkarsi biju pedzeries un un nesaprotu kalab tik stulbu postu uztajsiju!!!! :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Un tu gribi lai es noticu, ka tev ir 16 gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harison555 Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 es te esmu iesacejs serveri es dabuju (uztaijsiju) 6 menes laika un vienkarsi man pc maina savu ip un es nezinu ko lay dara!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now