thecrime Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 es sev savaa serverii uzlieku ACC bet man tikai straadaa KICK un SLAY kaapeec taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Saliki visus alfabēta burtus ? Liela edīte. Domāju, ka Tu vienkārši esi k-kāds iesācējs, bots, njūbs cs serveros... Bet tad izlasiju šo topiku un tagad, manās acīs, Tu esi niecība... Un saprotu, ka šī ir liela laika tērēšana Tev skaidrojot par pluginiem etc... ehh nju, bet laikam Pasaule tomēr nav rozēm klāta un atrodas visādi bacas, kas sevi uzskata par augstāka līmeņa cilvēkiem, bet tas notiek tikai internetā, jo dzīvē esat maziņi p0k3m0n1, kas maksimums veikalā pērk sērkociņus... bet pietiks man te rakstīt... šis raksts veltīts tieši Tev thecrime Vari neņemt to vēra... Paliksim pie tā, ka es skaļi padomāju........ Edited March 8, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
monta Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Prosta kad liec acc users.ini uzliec vairak burtinus un bus tev viss ka pienakas..! APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVERI Link to comment Share on other sites More sharing options...
thecrime Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 kiwix tu domaa izcelies ka esi gudrs!!! bet pasaulee tu esi NIECIIBA samieniries ar to!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Saproti man izlikties nevajag... Esmu un būšu tāds kā esmu... Un vienīgais, kas mani spētu mainīt ir mana mīļotā meitenīte un vairāk neviens cits... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now