Jump to content
GIGN Forum

monta

Mirstīgais
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by monta

  1. kr4 dzirdeeju ir tada proga ar kuru paliidzibu var pateikt cik tev pc ir TEMPERATURa.. bet es nevaru atrast varbut kadam ir vai kads zin kur dabut , bushu loti pateiciigs !
  2. Sveiki.. Gribeju pajautat vai nav tada proga kur piemeram var ierakstiit kadu teikumu pa latviski bet pec tam pradas partulkots pa ENG vai RUS? Thanks...
  3. kr4.. KAds man varetu pateikr kpc man HLguard nenobano ne 4iterus ne scripterus ? Es visu perfekti esmu uztadijis un saliicis pec savam vajadziibam. Itka uzker para uz ekranu TEXTS bet nenobanojas un var spelet talaak kpc ta?
  4. svx.. 1) kr4 es gribeju pajautat ka var nonemt CS serverim piemeram SMOKE ? nu tas ir nobloket kad nevar nopirkt ? 2) Ka sauc pluginu kad radas Objectives kad japilda misija bet taadu kur Radas Augsa pa visu ar Zeliem smukiem burtiem vai KReisaja mala ?! plzz HELP CEru uz atsaudziibu..
  5. svx.. kr4 lieta taada es gribu uz4init banneri.. nu emsu uztaisijs pashu banneru bildi bet ka var to kodu izveidot ? un kad uzpiez uz vinas iemet tajaa web!
  6. Prosta kad liec acc users.ini uzliec vairak burtinus un bus tev viss ka pienakas..! APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVERI
  7. Ieej Cs.wos.lv Foruma tur bija tiiri sakariigs monitorings.! APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVERI
  8. Pamekle Foruma siikak atradiisi ganjau sen ir runats par shito lietu.. APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVERI
  9. SH MODS SMIRD APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVER!
  10. Zinama problema PASHAM AR bija APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVER!
  11. Prosta ieej amxmodx.org un atrodi pluginu autorr un ieliec srv un esi Laimiigs.. APMEKLE Fbody.oo.lv:27015 CS SERVER!
  12. PLZZ DELETE ! TOPIC ... ! VIISS PATS ATRADU
  13. Chau visiem.. kr4 es zinu ka ir bijusi topici.. par shito bet man ir problema.. 1. kr4 es ieliku country_kicker ita saliku visu ka vaig.. ieliku LAT,LVA bet man rada tomer Bad Load .. agrak kad biju licis tapat viss zbis aizgaja.. `var buut delj amxx ? Ceru ka zinasiet. un palidzesiet...
  14. nez.. ! Es rakstiiju raksta tie kas veretu palidzet nevis starpaa kautkadas stulbibas..!
  15. Sveicinati! Es esmu izdomajis uztaisit sev kadu norm CS web caur e107 sistemu.. Nu taja taisu pirmo reizi.. man vaidzeetu mazu paliidziibu.. nu ja butu kads norm chalis un varetu man HELP bikit.. uzraksta sheit vai man pm savu skype nick ! Busu loti pateiciigs, ja bus manos spekos atliidzinasu.. iznemot naudu..
  16. Sveiki Visiem../ Nu Taa man ienaca prata, ka man gribas uz4init sev kadu tiiri normalu CS majas lapinu..! Nu ucoz. un parejie sudi ir apnikusi.. un sak smirdet.. ! man ir paris jautajumi, ceru ka atbildesiet.. 1. Jaa es gribu sev scriptot web, ja es nez kas tiesi jaraksta kur es varu ieskatities kas un ka saraksta? 2. un prosta php faila tas viss jadara? Paldies .. Ceru ka atklasiet savas zinasanas! un busiet atsauciigi!
  17. Ee SpeeD iedo man to chatu savu un muziku ko var klausities ? link vari iedot kur noka4aji plzz? vari iedot skype nick ?
  18. nu vng radio vai pats var ielikt sound`s !!
  19. sveiiki. Man 2. jautajumi.. 1. Varetu plzz iedot webu kur dabut Code uz ucoz.net ChataM. 2. Varetu plzz iedot webu kur dabut var dabut kad ieej mana weba var uzpiest play un sak skanet muzika.. tnQ ceru ka sapratat ko velos un ka palidzesiet..
  20. Sry. Pa tizlu topic bet man bija slinkums baigais besis meklet pa forumu.. Tak man ir jautajuminjs. ? 1. Es pareizi lieku skinus Valve/Cstrike/Models ? ( Es wnk nekad neesmu spelejis gribas izmeginat:D ) ( Ja es lieku pareizi kapec kad eju lielaka dala serv nevaru tikt ? ) Saku velreiz sry par tizlu topic bet ceru ka palidzesiet !
×
×
  • Create New...