Jump to content
GIGN Forum

Es Taisu šo Topiku, Jo Jums Visiem Tas Ir Jāredz


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

http://www.glumbert.com/wii/view.php?name=lastadvice

Beefs

Vērtīgs video. Labi, ka es to visu jau zināju vai vismaz nojautu. Vienīgais es nepiekrītu tam staffam par to gaidīšanu, kad cilvēks parādīs savu labo pusi. Daži ir tādi lohi, ka no viņiem nav jēgas neko gaidīt.

žēl džekiņa...

Link to comment
Share on other sites

Nu jaa..

Patika.

Link to comment
Share on other sites

Jā? Tu saki, ka viņš vēlējās atstāt saviem bērniem domu, ka viņš viņiem atstāj domu?

:) Cilvēks mēģināja atstāt liecību par sevi saviem 3 bērniem, lai tie vismaz atceras, kā viņš izskatījās. Es sapratu, ka tā tur bija galvenā doma, bet pārējais bija tāds kā otrais plāns.

Link to comment
Share on other sites

Es viņam piesējos, jo man jau bija skaidrs, ka džeks vispar neko no ta video nav sapratis (izņemot to, ka tas bija fucking sentimentāls amīšu video).

Runājot par domu, tad neko diži jaunu un vērtīgu tas džeks gan nepasniedza, bet veids, kādā viņš to darija bija vairāk, kā ļoti izdevies.

Tā bija tāda vienkārša recepte dzīvei - kā izturēties pret sevi, citiem un darbu, lai gūtu dzīvē (un te jūs domājat, ka es teikšu "sasniegumus", bet...) laimi. Cilvēkam ir jābūt pozitīvam, ne dusmīgam (like me un liela daļa pārējo latviešu) un vajag iet uz saviem mērķiem.

Runājot par mērķiem, tad ir labi izvirzīt kādu lielo mērķi un pēc tam sadalīt mazākos mērķos un izdomāt, kā katru no tiem sasniegt un tad vienu pēc otra izpildīt un sasniegt katru no tiem.

Beefs

bet o ku tev ar i jauda piesieties traktoram :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...