Jump to content
GIGN Forum

Teleportācija Ar Func_button


Recommended Posts

Cik skatījos un mēģināju tad nē, bet to var tā ne īpaši efektīvi appiet, bet tomēr kaut, kas uz to pusi sanāk nu tad klausies.

Uztaisi func_button ar Flagu toogle un tā lai viņš iebrauc iekšā kādu gabaliņu sienā vai arī pavisam atsķirībā kā tev pašam vajag un uztaisi arī trigger_teleport attiecīgi ar target uz konkrētu info_teleport_destenation un to tigger_teleport uztaisi tik pat lielu izmēros cik liels ir func_button un ieliec viņu tur iekšā tad būs tā, ka viņam pieejot klāt nevarēs aizteleportēties, bet uzspiežot uz func_button viņš iebrauks nedaudz sienā un tā teikt pados ceļu jeb viņa vietu protams neredzams aizstās tigger_teleport, bet ir viens bet šitam... uzreiz neaizteleportējas, bet ir nedaudz jāpaiet uz priekšu, lai ieietu iekšā tajā tigger_teleport laukumā un aizteleportētos tur, kur vajag. :)

Ceru, ka noderēja ja nē tad moš kāds cits zin labāku veidu. A man bija ideja, ka varētu uztaisīt tā, kad uzspiež uz func_button kāds func_train izbrauc ārā ar tigger_teleport laukumu sevī, bet tad atcerējos, ka nevar būtu 2. entitiji vienam solidam vai arī šo var kā appiet vai uztaisīt? Neuzdrīkstējos mēģināt, jo pats īpaši maz izmantoju šitādus entitijus, bet moš kāds advencētāks entitiju lietotājs varētu šo appiet? Vai arī kārtējoreizi mans fantāziju lidojums pārlido loģiku un realitāti. :D

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...