SpoCinjS Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Gribēju zināt uz kā labāk ir turēt cs serveri! Uz linux vai uz windows! Un izsakieties kāpēc! Itkā citi saka ka uz linuxa bet kāpēc? Edited February 24, 2008 by SpoCinjS Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Taapeec, ka linux minimaali, vismaz saliidzinot ar Windowsu, "eed" datora resursus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 1 Labak strada maz resursu ed. 2 Drosak grutak brucinat. 3 Psyuhostati un citas papildus ficas dabut var. 4 Nezinu, web lapas dzini ari labak turet. 5 Jo gign stav uz linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) ja grib likt uz Linux tad jainstalle nost WINDOWS un jaliek Linux ja? (un jaatsakas no visaam speeleem ) ja? Edited February 24, 2008 by toksiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 No visām nē, dažas var močīt uz linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plnk Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 viennoziimiigi uz linuxa ir labaak! nokrashot ir praktiski neiespeejams bet ja gribi likt linuxu tad saakumaa riktiigi izlasi kaa tas daraas... speeleet uz linuxa vareesi kartishkas, solitairu un maybe tetri Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 serveri nav jātur uz tā paša pc uz kura spēles spēlē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ir iespējams spēlēt arī CS un TF2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 a uz windows newar? viens mīnuss ir tas ka uz linux ir grūtāk ko atrast to ko tew vajag un daudzkas neies Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Spēļu serveru turēšanai - linux ir labāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 jancis kā vienmēr man zb, bezjēgā dirš. 1.) Linux rij mazāk res, tam nav nevajadzīgi tāskbāri, un citi šiti. 2.) Supports manuprāt labāks nekā ar win. 4.) Vieglāk strādāt un pielāgot to savām vajadzībām 5.) Un pats svarīgākais, tas, ka tas ir open šits, kuram faktisk nav vajadzīgas licenzes un pārsvarā tam atrodamie softi ir bezmaksas, jo es stipri šaubos, ka Tev tavs win Xp ir licenzēts. protams, ja Tas Tev kā mazais 12 slotīgais serveris, kurš vispār ir baigias šits, tad lieto vien win xp, jo nav jēgas Tev čakarēties, ja tuvāko mēnešu laikā savu serveri slēgsi. protams, ja vēlies tomēr likt linux, nav jāatsakās no windows un spēlēm, Tu vari likt dual bootā, t.i, ka Tev būs gan linux, gan winxp, startējot kompi varēsi izvēlēties, kuru laist, ja vēlēsies tajā brīdī slēgt serveri, ieslēgsi linux, ja vēlēsies ar winxp strādāt, tad atteiksies no servera un slēgsi winxp.. Un janci, nav gan jāatsakās, lietojot wine un cedega var laist lielu daļu procesus, kuri paredzēti doseriem - piem par geimiem, http://kahvipapu.com/blog/category/games/ paskrūlē uz leju un pasties kā džeks testējis to padarīšanu. ps, rembo Tavs 5. arguments vienkārši iespārda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 (edited) Ja, kas ir jātūr respektīvi serveris, u.t.t Linux viennozīmīgi. Nepiekrītu tam, ka kāds saka, ka uz Linux daudz, ko nevar atrast tieši serveru ziņā Linux man liekas viss ideālākais variatns, jo līdz šim esmu palaidis pilnībā visu, kas man ir vajadzīgs nekādas problēmas priekš failu atļaujām pat vieglāk nekā Windows un drošāk arī... Edited February 25, 2008 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpoCinjS Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 Labna es gribēju paprasit ja man serverus būs uz linux+speleshu pats cs tad es ar 448ram ja loti mazs :D un 5mbit/s netu vareshu turet vismaz 14slotus+hltv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 mudarallā http://games.cedega.com/gamesdb/ kā patīk saraksts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 (edited) tad es ar 448ram ja loti mazs :D un 5mbit/s netu vareshu turet vismaz 14slotus+hltv? Dauni, linux nav priekš spēlītēm. Tak sakrāj naudu, kuru tev dod uz bērnudārzu, oi skolu un noīrē 21 slot serveri pa 15 Ls mēnesī un dzīvo laimīgs, nevis mēģini uz sava pirmā pentiuma uzbāst hlds. EDITS : P.S http://www.youtube.com/watch?v=LdnW5DUFljg Edited February 28, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 nu man jau šķiet, ka protams, ka labāk ir likt serveri uz linux`a, jo: 1. mazāk rij resursus un līdz ar to viss ātrāk darbosies 2. neviens tev nevarēs piesieties par to ka tev neorģināls windows, jo linux ir source nu bet ja tu gribi prosta CS serveri tad var mest arī uz tā paša datora pie kura strādā, ja normāls nets un dators takā man, pagaidām visu pavelk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now