Jump to content
GIGN Forum

Eu! Kā Būtu...


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

ja mēs meklētu visus cukurdupšus kuri met referāļu linkus, un pēc tam dzīvē viņiem pastkastes piedirstu ?

Nē, bet nu reāli sāk besīt. Katru reizi, kā iegriežos forumā, ir uzcepts jau jauns topiks par to sūdu. Tos topikus vajadzētu nahrenizēt, nevis tikai nolockot. Varu pačukstēt, ka arī es esmu piereģistrējies vienā ārzemju draņķī, bet nevienam savu referāļu linku purnā nebāžu. Smieklīgākais ir tas, kā katrs no tiem lohiem saviem vārdiem cenšas paskaidrot cik tas ir kruti.

Worms vaitad nevar izveidot filtru vai tamlīdzīgu šitu ? Cik zinu tad boot.lv ir izveidoti visvisādi filtri, un strādā patiešām labi.

Link to comment
Share on other sites

es parasti visu dzēšu ārā, bet kādu reizi droši vien arī sanāk atstāt.

enivei - es tiešām neiebilstu pret tādu filtru, kas viņus nahuj nobano UZREIZ. No otras puses, ja ir kāds pietiekoši stulbs, kas uz tā uzķeras, tad pats vainīgs. Mircā šitos latvianmoney pidarus es forši banoju, great success.

Link to comment
Share on other sites

Pilniigi pareizi! Tas, ka vecs juuzers nekaadas privileegjijas nedod - respektiivi tas neattaisno to ka lietotaajs ir stulbs!

Ja es nemaldos tad shitie joki forumaa ir paraadiijushies ~ pirms meenesha taados daudzumos! Taadeelj arii tas filtrs buutu vajadziigs!

Link to comment
Share on other sites

Kamoon taa lapa tak rulezzz, taadu pikji var taisiit psc :) Ieskaidrojat shito manam bratukam atbraucu no Africa un kaa juus domajat, kas atrodaaas uz mana desktop, blin kaut kaadi easymoey, kaut kaadu autoklikeri... Sharigan tu nezini vai ir vietas kaa dzivee shaadus banus uzliek, man jau aknaas seezh tie sudi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...