Jump to content
GIGN Forum

Cjxx Ir Populars Vai Ne?

CJxx
 Share

Recommended Posts

Atbilde ir jaa.

acc pieteikums

Loti feini kads uzdodas par mani :)

paldies ry. jeb eM` kas man so zinu iedeva..

isteniba..nezinu ko darit tados momentos..patikams un reize ari riebigs parsteigums...ja nu gadijuma SO opiku lasa kads no ta arson adminiem.. butu velams nobanot to manejo viltnieku :)

p.s. isteniba daudz par mani zina...gandriz gadus uzmineja..bet man 17 jau seeen vairs nav :P

p.s.2. nesen bija ari doma..mainit niku uz ko..iespaidigaku...bet tagad pilnigi noteikti nemainisu..ja jau sadu niku iekaro citi dugjiki :)

Edited by CJxx

:(

hm, mja, un tu tagad juuties baigais krutais pacans kas sito pasaka ne? izcelies.

Unn ne, arson administracija ja ir ielikusi savu serveru tajos serveru topos, tad lai nak pasi meklet un skatities te..es pie viniem neiesu..un ja tev kautkas nepatik..tad kadel tu kautko vel te murmini? :) tu kautkur redzeji ka es uzdevu tev jautajumu?

interesanti, ka tu vispar zini ko es domaju? <_<:lalala:

Edited by CJxx

Tu paliec arvien tizlaaks un tizlaaks, katru reizi, kad tu uzraksti kaadu vaardu!!! Topikaa, tu uzdod jautaajumu - "Cjxx ir populaars, vai ne?" Pats atbildi, jaa!! Un nee, es nejuutos krutais pacans, bet gan kuuls pacans, jo taa man ir rakstiits zem avatara!! Vienkaarshi paskaidro man luudzu, kaadeelj tu GIGN forumaa ievietoju savu beerniibas kriizi, kuru tu droshvien neaizmirsiisi liidz...daudz gadiem! Kapeec visi paareji, kuriem tik zagti niki, un izmantoti citos serveros, lai prasiitu admina tiesiibas neraksta forumaa savas beedas, bet gan meegina atrisinaat vinjas pashi!? :lohs:

Edited by Feik

Un kapec gan es nevaretu rakstit? Ir vel dumjaki topiki.

Bet nu labi...neiesu strideties ar "interneta pavelniekiem - pareizas ricibas sargiem" ;/

Domajiet un saprotiet ka gribat..ja jus zinat tikai viena veida jautajumus..vai ari nespejat uztvert domu..nav manas problemas..Bye :DD<_<

Nestridesos, bet tomer...vairak arson memberiem..varbut lidz viniem tas aizies :P

LABI ES ATVAINOJOS PAR SO TOPIKU! <_< VIEGLAK PALIKA? :ermm:

Edited by CJxx

Vecit, tad jau tu neesi nevis fors, bet gan galigi nojudzies, es varu iedomaties ka tu sev bende nervus visiem sakot un nolemjot kuru topiks bus idiotisks un kuru ne!Kautka neesmu pie tava profila manijis ka tu butu apveltits ar tadu amatu saja foruma <_< (bet nu enivej...saja topika vis jau ir aizgajis galiga kukuruza) Kas tu vispar esi? Kautkads padnjimii - podaj! Pashol nahuj nemeshai? ka vari man lekt auguma? Vai ari Izmanto so pasakaino izdevibu ka internets - ta ir vieta kur braukt auguma visam kas ir tava limeni (admini, modei, memberi,...)

Edited by CJxx

Tagad izlasi savu taisiito topiku, un uzraksti tos nikus kuriem bija kaut mazaakaa interese par tavu probleemu, un uzraksti tos niku kuri mira nost lai tevi atbalstiitu shajaa gruutajaa dziives briidii! Un atbildi man uz jautaajumu - kapeec paareejie cilveeki neliek forumos shitaadas lietas? nevis kkadus citus murgus, kuri peec tavaam domaam ir murgainaaki par tavu topiku, bet gan tieshi ar tavu saistiito lietu? Es pat varu atbildeet!!! Tapeec ka vinji 10x reizes pirms rakstiishanas padomaa, vai ir jeega vispar kko tadu rakstiit! Un vai kaadam kaut kas taads savu muuzhu interesees! Un pastaasti, ko tu cereji dzirdeet no citu cilveeku puses? "Oi veciit tev nu gan nediena, psc kaa lai mees tev paliidzam, vai tas maz ir muusu speekos"?? Kaut ko taadu?

Edited by Feik

Te tu runa atkal visu: We have 7,566 registered members 7tukstos ar pus biedru varda? Okej..lai nu ta butu..es jau ari nesaku ka IR baiga jega..ir saistiba..ar arseon..taka vini sur tur attiecigas vietas ir atrodami gign...uzskatu ka saja skaitli vini ieklaujas..un viniem tas tomer varetu likties kaut nedaudz interesanti..ka vismaz nobanotu TO... ok..ja tev neinterese..SO..kuram tas atkal interese? Vai tu rakstiji savus reply tikai tadel lai es kautko rakstitu preti?! (nemaz nesaki ka tu ta necereji, ka es nerakstisu) Taka pats ari padoma..par topika jegu jau isteniba nestridos...bet nu...enivej...tev nav svarigaku lietu par ko stresot? <_<

Un pastaasti, ko tu cereji dzirdeet no citu cilveeku puses? "Oi veciit tev nu gan nediena, psc kaa lai mees tev paliidzam, vai tas maz ir muusu speekos"?? Kaut ko taadu?

Nu bet ka gan savadak! :slap:

A! un vel tu tur streso..par to..kapec citi neraksta? IR dazadi cilveki (ja neesi to pamanijis) pec rakstura un ta talak..es esmu no tiem kuros flegma ir vismazak..taka padoma pats..ko dara cilveki ar dzelteno zjulti un ko tie kuriem ir savadak.

Edited by CJxx

omg...tu esi vienkarshi nelabojams idiots! 1. sheit patstaaviigi neuzturaas 7k cilveeku! 2. Es runaju par tiem cilveekiem kas shajaa topikaa ir kaut ko nopostojushi! Un kapec tev cita servera forumaa buutu jaaraksta par probleemu, kas pilniigi neattiecaas uz sho serveri, bet gan uz arseon! dodies privaati pie admina un saki, kas pa lietu! nevis cereedams, kaads no arseon servera adminiem gan jau izlasiis shito, aizsuutis tev PM ar dzilju atvainoshanos, ka nav lasijushi GIGn forumu un nav nobanojushi fake chali, kas izmanto tavu niku! Jo redz, Tu vinjiem neesi teicis ne vaarda!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...