ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Kartejais vakars kad miegs nenaak. Sezu pie PC un domaju ko lai padara, it ka varetu cs uzspelet, bet pat nezinu kur... Cw spelet nav prats, jo man jau apnicis spelet ar si briza online pro! Tad gribas paspeleties puba, un vienigie pubi kuros ir tauta sada laika ir CSDM, kas man nav tas miljakais (speleju tapat ik pa laikam). Uz doto bridi, pat dienu vidos reti kad uz gign pub ir pilns serveris. Biezi vien ieskrien majas lapa lai paskatisos ka ar speletajiem un secinu ka jaiet spelet kada cita pub. Agrak nebija jaskatas cik cilveku, bet gaju ieksa un speleju, jo pilns bija vienmer un ari labi speletaji bija vienmer. Gribetus uzklausit speletaju/adminu/bosu idejas, ko mes (speletaji/admini) varam darit lai piesaistiitu gamerus atpakalj uz gign. Vai ari worm,macho vairs nav ieintereseti gign darbiba, atstajusi to liktenja vara? Gribetos dzirdet kadus stastus, risinajumus saja situacija.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 kāds konkurss , turnīrs , adminu spēle ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 iespejams ka tas minimali palidzetu, bet tad jabut labai balvai vai kaut kam, lai tiesam piesaistiitu cilvekus... kaut gan parasti tas ir uz bridi tikai... nu adminu spele tiesam uzlabotu visu, jo admini ir diezgan skillotie, un jo vairak skilotu speletaju serveri, jo labaks serveris... ideja sno bosiem bus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 problēma arī varētu būt novecojusī map liste , je es bieži vien nespēlēju @ gign jo man ir apnikušas visas orģinālās mapes! man patik piemēram ziemassvētkos ka bija tikai winter mapess ! jo tiem kas jau vairākus gadus spēlē cs jau apnicis ik pēc divām stundām dd2 spēleet un es arī neredzu jēgu sadaļai "Kartes uz cs.gign.lv " , jo cik es skatos visi ieteikumi tiek noraidīti... manuprāt arī busters aizbiedē tautu jo daudziem ir slinkums to kačāt un palaist , bet tomēr buster ir loti laba lieta un es kaa exbaned esmu izbaudījis uz savas ādas varbūt arī web derētu kādas pārmaiņas ( kāda rozīnīte kas piesaistītu lietotājus ) arī vasaras notikumi stipri pazeminājuši gign popularitāti , tāpēc varēt pareklamēt gign citās lapās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Pēc manām domām, gign politika, ja to var nosaukt par politiku, neatbalsta reklamēšanos, blamēšanos vai tamlīdzīgas lietas. Tiktiešām laba ideja ir par maplista atjaunošanu. Derētu arī iegrožot tādus adminus kā cepuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 maplists ir normals... pilna pakalja ar tadiem serv kur iet visas kreisaas mapes... speletaji, kas jau cs ir sen, labpratak spelee, ierastaas kartes... neredzu vispar nekadu iniciatiivu te no modu puses... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Visa problema ir lagos. Daudzi speletaji aizgaja/nespele, jo ir parādijušies lagi. Tukšais serveris piesaista ņūbus kuri agrāk netika iekšā un senā gign populārisma dēļ tagad te spēlē. Tas arī ir viens no iemesliem kapēc nespēlē serverī. Ir arī brīži kad serverī ir kaut cik normāla tauta. Domāju, ka kāds cups ar pienācīgām balvām nenāktu par ļaunu. Balvas varētu būt finansiālas vai arī kaut kādi geimer stafi kurus varētu dabūt ar pazīšanos no kāda datoru veikala. Protams pretīm no gign puses varētu būt reklāma. Nu nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 21, 2008 Author Report Share Posted February 21, 2008 un tas arii visss?????? vairak ne1 nevelas izteikties?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now