Ziediņš Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 braucot naktī no pļavniekiem uz centru ? Ir vēl kāds cits veids izņemot taksi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 esi iedomājies izmantot smadzenes kādreiz >? ieej eīgas satiksmes webā un apskaties kur, cikos kas brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Bļēēģ tas stulbais lecters man riebjas! Sharingan - esmu dzirdējis par kaut kādu mistisku trolejbusu, kurš brauc reizi stundā. Mikriņi arī iet piektdienās diezgan ilgi. Es negribētu stāvēt stundu un gaidīt to trolejbusu. Un vel pēc tam braukt tajā kopā ar kaut kādiem žļurbām! Taksometri, pidari, gan arī seko inflācijai un bez 5cīša nemaz nekust! Izsauc Alviksu! Šie laikam vienmēr būs lēti! Zem 3Ls var aizbraukt no centra uz Pļavniekiem. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 (edited) Lecter, āksts, tu vēl neesi sapratis, ka tavas nevajadzīgās piezīmes šeit daudziem krīt uz nerviem ? Kādēļ lai es pētītu satiksmes sarakstu, ja es varu sagaidīt atbildi no kāda, kas dzīvo tajā rajonā ? EDIT: Paldies bīfij. Edited February 15, 2008 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Alviksa arī labu laiku jau ahujeļi ar mēģinājumiem uzgriezt ceņņiku un savām dacēm lokanajām. Taksi.lv vislētākais cipars (pēc izsaukuma) un arī solīdākā firma - vienīgais var ilgi nākties gaidīt piektdienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 (edited) Sharingan: Kādēļ lai es pētītu satiksmes sarakstu, ja es varu sagaidīt atbildi no kāda, kas dzīvo tajā rajonā ? Tas tikai norāda uz tavu stulbumu Ja degs tava māja/dzīvoklis, tad tu stāvēsi skatīsies ar mobilo rokās, un gaidīsi, kad kāds no tā rajona izsauks pažarniekus ? Edited February 15, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 Lecter, reāli vienkārši atpisies. Tu šeit nevienam neesi interesants ar savu pilnīgi bezjēdzīgo un nevajadzīgo viedokli. Reiz tev signaturē bija rakstīts kas līdzīgs "Man ir 90% warn, jo man ir viedoklis", ja nemaldos. Manā skatijumā Tev viedokļa vietā ir ļoti mazs, strups krāns, kuru Tu centies par visu varu iespraust katrā foruma topikā. Tici man - es neesmu vienīgais kuram Tu esi uzkāpis uz kājas ar savu pārmērīgo stulbuma pakāpi. Vari necensties citēt manu postu - atbildi nesaņemsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 vispār jau skatīties sarakstus nav jēgas, jo tie kas naktīs iet reizi stundā, nemaz nav sarakstos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Nevajag jau tādus kā lekter abižot dzīvē noteikti sīkajam nejiet, skolā viņu abižo, viņš ir atsumts, tad nu te viņš grib parādīt ka ir ļoti krutojs pacans, taču tiešām neaizraujies ar savām bezjēgas piezīmēm - dzīvē, pats es personīgi, tev jebalu izščaidītu - aceries netā tu nēsi anonīms... Tas ir labi, ka tu apzinies, ka tev ir viedoklis, bet vai tev neliekas savādi, ka pārāk daudziem tavs viedoklis asociējas ar sūdu, kas nepārtraukti smird? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 1. skolā jau kur tas laiks kā nemācos 2. Šķiet ka sīkais varētu būt tu 3. tev jau uz kājas neuzkāptu, drīzāk uz galvas, tādus sīkus smirdīgus mērkaķus jau redzēt nevar 4. Šķiet ka tu esi uz krāniem kritis, visu laiku par to vien domā, kā sevi apmierināt, neesi gadījumā zilais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Tieši tā, tāpēc arī Lecter šoreiz ir idiots Lai gan sharingana teksts par prasīšanu apskatīšanās vietā arī nebija foršs. Vispār tam lecteram ir 100% warns viņš regulāri par diršanos dabū klāt. Ja šo te postu ieraudzīs Dr. Pain, viņš to maskaino nabagu "izslēgs" uz kādu mēnesi kā minimums Ir visādi mistiski nakts trolejbusi (es ar dažiem tādiem esmu braucis no centra). Bet es vairs precīzi neatceros kā viņi tur brauca. Man liekas kaut kā reizi stundā - 1:10, 2:10 (vai :20 tomēr). Tas kā trāpās. Un runājot par Alviksu - tā tiešām vairs nav tik lēta kā agrāk. Jāiečeko nākošreiz būs tas taksi.lv btw tas nakts troļļuks man liekas brauc pa 22ā maršrutu, tikai atpakaļ braucot viņš močī pa čakeni (respektīvi 11-ā maršruts). Bet es, protams, negarantēju, ka viņi tur iet tagad tādos laikos kā teicu. Un nekāds 1188 tev nepateiks cikos viņi iet, a kur citur to uzzināt, hvz. Lecters gan jau zina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 cik patikami ka mans senais draugs Lecter is atpakalj. Zel vienigi ka vinu jau kads izbanoja aaa un vajag pielikt vinam foruma apzimejumu - Mr.wawawwaaaarna Vinam laikam ir 27 un man klust baisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 jasaka, ka lecteram shaja zinja pat maza taisniba bija. http://www.rigassatiksme.lv/?sadala=612 ieej, izvelies, tramvajus vai trolleibusus un rullee laimigs. vismaz es ar nakts tramvajiem samera biezhi braucu majas pa nakti no vecrigas, vinji kurse kaa pienaakas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Nu re - noņēmu lecteram warnu, šoreiz nebija pelnījis. Teorētiski jau 100% bija pirms tam, bet ko nu tur daudz. Un šaringanam fuj - rigassatiksme.lv bija pirmā vieta kur skatīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now