Jump to content
GIGN Forum

Millionbanners.lv


SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Ta sodien beta versija saitam ir atverta :) www.millionbanners.lv

Doma ir tada jebkurs var ielikt baneri uz 1 gadu par 1ls, vai 2$ e-gold paypal.

Veletos dzirdet jusu kritiku utt par so saitu, lai zinatu ka uzlabot, ka trukst, jo ar aci var redzet TUKSS. Galvena lieta tika izstradats scripts ar vienu adminu no cs4fun.lv

Veletos dzirdet jusu idejas, ko varetu pielikt sim saitam.

www.millionbanners.lv

p.s Kur baneri liekas lauks, tika pagaidam nonemts, tiek pielabots :) savadak nebaidieties.

Pamaniju ari, nu tatad mans PROJEKTS bus par BRIVU, lieciet tagad :) un sakiet saviem draugiem ari, baneris jatrodas kaut kur nohostets, jo musu projekts neuploado.

For Free, mani interese savakt skaitli arzemnieki utt, valodas velak tiksim gala, tagad LIECIET savas reklamas.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Nu kaut ka taa ^^

Nu projektu parak atri palaidam, ka vel nekas ISTI tur nav sataisits.

Bet sis bus viens no tiem webiem kur viss bus meginats pasiem koders, dotaja bridi 1 sponsors atrasts kurs maksa 10 ls menesi, ta pietiek apamsaksat uz gadu uzturesanu un vel adminam tiek :)

Labs ir offtopic ( un nepiesienies pie manas rakstisanas tumsa klaviaturu gruti redzet)

Es velos idejas dzirdet ko likt ko mainit, ka pasu dizainu veidot. Pagaidam sis projekts liekas suna murgi man pasam, bet es ticu ka vins ar laiku kaut cik tautas dabuus.

Par plagiatu runajam. Paradi kur butu kaut kas saistits ar millions baneriem ??? Pixels dollars ir bijis, bet ar baneriem.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Par plagiatu runajam. Paradi kur butu kaut kas saistits ar millions baneriem ??? Pixels dollars ir bijis, bet ar baneriem.

Tas gadijumaa nav viens un tas pats? vnk shajaa gadijumaa juus nevar pateikt 1pixels 1$, tapeec juus sakat 1LS 1banners :thumbsup:

edited: Ar shaadaam muljkjiibaam tu neko daudz nenopelniisi.. Kaa ali teica "Vienu dienu nedeeljaa pastraadaajot, tu nopelniisi vairaak.." (maybe ne taa pateicu, bet doma taada pasha)

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

Teddy paslaik es par so ideju, nezinu kur izravu, bet ir viens sponsorejums sanems 120LS uz uzturesanu. Nav daudz, bet sakumam domaju pietikts, un man galvena prioritate ir vinu kaut cik talu izsist, bija doma par par velti, lai varetu banerus likt.

Un izmeram 25x100 domaju sakariga cena 1ls.

P.S Kur ko nopelnit var reali ir sadas iespejas, pats personigi neticu neta lielajam pika pelnisanam, vienkarsi velos sakarigu web izveidot, bet ideju trukst, jo NEKAD dzive nav viss no 0 taisits parasti kads fusion e107 utt webi bijusi mana pasparne.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Uztaisi tā, ka kreisajā pusē rāda banerus a labajā pusē kaut kādu infu nu nez izdomā pats, ko tur likt, bet tā vismaz papolarizēsi to lapeli, lai nav tā, ka tajā lapā stāv tikai baneri tad apmeklētājam nebūs īpaša vēlme tur uzturēties, bet ja viņu piesaistīts dizains un ieraudzīs, ko interesantu nolems uzkavēties. Nu tāda tā mana doma ja nepatīk tad nez...

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

uztaisi searchu, lai var atrast vajadzīgo banneru nevis rakties visiem cauri, nu sadlaļas, IT, santehnika, nu saprati domu, lai varu atrast piemeram buvnicibas firmu(sadaļu tip uzlieku) un tad ierakstu nosaukumu re&re un paradas, kaut kā tā, vel vis kaut ko varu pateikt, bet slinkums rakstīt.

Link to comment
Share on other sites

domēnu vajadzēja likt .com, nevis .lv . Kurš gan sevi cienošs (lasīt: debīls aka standarta ) amerikānis, kurš baidās no interneta terora, līdīs kaut kādā mistiskā .lv lapā? Defoulto valodu uztaisi angļu, un tad vēl izvēles valodas - krievu, latviešu, vācu, franču un spāņu vismaz. Un uztaisi tā, lai katru reizi,kad lapa tiek refrešota, banneri sajaucas.

Link to comment
Share on other sites

Varbut bezpelnas projektu sataisit, kurs velas tas liek ^^

Bet ir problema liela paradijusies, kad saliec ieksa 20 000 banerus, IE nespej pavilkt lade minuti, opera un mozila tiek gala, vai ir iespejams kodu pielabot lai butu dradzigs ari IE 7.0 nevilka 6.0 nav testesanai.

Un pedeja manta varbut tiesam projektu sataisit bezpelnas, galvenais ir bannerus dabut no citiem, un kadu laucinu sataisit ziedosanai, kas velesies tas pats iesutis naudu.

Edited by SuperRembo
Link to comment
Share on other sites

Nav pa tēmu gribēju tik noniecināt IE. Man pašam viss lielākie gļuki ar viņu vienmēr ir pārsvarā skriptus caur Fox testēju un Opera reti, kad atšķiras, bet IE vienmēr ir lielākais šķērslis kāpē tas viss ieilgst. Vajadzētu geitam piezvanīt un pateikt, lai šis izvāc no Windas IE un slēdz līgumu ar Fire Fox vai Opera. A vispār geitam vēl tā visa industrija pieder? Kaut kā liekas, ka emsu kur dzirdējis, ka viņš visu ir pārdevis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...