RaaapuLis Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Tātad kā jau teicu citos savos topikos esmu iesaaceejs php un visās valodaas. Googli arii 100% nemaaku lietot un nevaru visu atrast. CERAMS VARESIET PALIDZET Lietu saraksts kuras vajadziigas: 1. Serveru sarakstu skriptu kaa gignam (http://www.gign.lv/servers) 2. Ejoš ptaujas skripts (nu nekaadi nevaru atrast ejoshu skriptu, visi bojaati.) 3. SMS reģistrēt niku un ziedot 4. Jums zinamie krutaakie Servera Monitoring Skripti (ja zinat, pasakiet ka uztaisit pashtaisiitu) 5. Ielogoshaanaas, registreshanas , profila apskatishana un laboshana. Un ja maakat vai zinaat kaa arii vesstules suutiit. 6. Banu, Statu un foruma savienoshana ar webu 7. Failu arhiivs. Nu par shito uz muuzhu pateiciigs buushu ja kaads pateiks. Ja nezinat visu tad vnk pasakiet ko zinat Edited February 11, 2008 by RaaapuLis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Ko cik maksāsi? Tur rakstiit ka tev pasham jaataisa visi skripti? nēē. Esj au prasu vienk tos linkus kur shito visu var atrast vai uztaisiit. Bet ja nu uzrodas labs cilveeks kurs pats var par velti uztaisiit tad labi, jo nau jau nekaadi dizhie skripti naudas veerti. Vnk palīdziet man ludzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 nu tad aptaujas skriptu nesi kartigi meklejis jo google atri var atrast un ejosus!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Serveru lista plugins ir naudas veerts.. + Googlee 100% bija tas skripts, tikai manuaali vareeja pievienot, nebija reitingu vai kkaadu taadu ekstru. Ja sanaaks laiks varbuut iemetiishu te to linku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) nr3 bij nesen (nu lab mosh jau pasen) izskaidroots kaa un kur instaleet to sms sisteemu.... BTW neapvainojies bet es nedomaju ka tev kkas labs ar to webu sanaks ja tu pat shiis lietas nemaki pats atrast... kaada jega vispar censties.... Edit:: kaads veel pasen ko es te jaucu, ta sms sistema veel joprojam 1.ajaa lapaa... psc kas tu akls?!!?!! Edited February 11, 2008 by deeler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 tu **** kursh tev shito visu dos pa velti ? psc ..... kaut tevi warnas apestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 nu aptaujas skripts ljoti labs ir Fpoll pats lietoju google viegli atrast. serveru listei vari izmantot to pashu lgsl tikai prasi kadam php pro lai biki parveido ka kaads viesis pats var ielikt serverus bet protams tas tev nedaudz maxas. servera monitors da best ir vainu WOS vai ari LGSL lai savienotu web ar forumu vai status ar web izmanto sho mazo skriptu <iframe src ="http://foruma adrese /" width="899" height='3500' border="0" frameborder='0' scrolling="no"> izmerus maini ka vajag jo shie ir izmeri kas der manam web. sms ziedosahnu un nika regjistracija sheit ZIEDOSHANA http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=23472 Nika reg http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=23789 ceru ka noderes Ar cieņu JaYzz- Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ja zinat, pasakiet ka uztaisit pashtaisiitu Tad jau tas vairs nebūs paštaisīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 BTW neapvainojies bet es nedomaju ka tev kkas labs ar to webu sanaks ja tu pat shiis lietas nemaki pats atrast... kaada jega vispar censties.... Edit:: kaads veel pasen ko es te jaucu, ta sms sistema veel joprojam 1.ajaa lapaa... psc kas tu akls?!!?!! Atvainojos par to sms sistemu. Top es zinaju un jau sen ir. Un tad iframe arii bija zinaams bet vai tad gign arii ar iframe savieno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=ar4ix8=- Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 nee vinjiem ir savadak bet prieksh iesacejiem taa ir labaakaa metode Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pussycat LOL Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 a ta Banu un statu savienoshana ar web tas scripts kur jaliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DST Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Ne uzraksti man uz skaipa un es tev pateikshu ka var uztaisiit to forumu . Loti vienkarsho. harcha35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now