Jump to content
GIGN Forum

Grūts Jautājums.


Guest TradeMAAK
 Share

Vai man atkal uzinstalēt CS, lai tētis var spēlēt un lai ģimenē atkal iestājas vispārēja degradācija!?  

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest TradeMAAK

Рis jautвjums mani jau nomoka пoti ilgi. CS jau no kompja sen tika izdzзsts (aprit treрais mзnesis). Uzinstalзjot jauno windows, es speciвli neinstalзju CS, lai kompis netiktu visu laiku aizтemts, рaudорanвs dзп. Mans tзtis, paldies Dievam nemвk uzinstalзt CS, tapзc viss ir atkarоgs no manis. Tagad viтр spзlз vecos, labos Kazakus. No vienas puses, CS - tв ir atslodze un jautra laika pavadорana. No otras puses, tв ir ieieрana azartв un bezjзdzоga рaudорanвs. Daюreiz gribвs kaut ko uz kompja paрaudоt, bet negribвs pieпaut, lai tas aizietu par tвlu (ilgвk nekв 2 stundas no vietas). Gribзtos jau izdarоt kaut ko labu, proti, uzinstalзt spзli, lai tзtis pзc darba var atpыsties, bezjзdzоgi "moиоjot" пaunos un, ik pa laikam pasakot, "Иоters tвds!!1 Kв viтр varзja zinвt, ka es esmu aiz kastes???//" vai "Stulbums, atkal uzvarзtвju komandв visi joinojвs, lohi tвdi!!11", vai "Es 2 ar vienu granвtu reizз, REDZЗJI???" . Bet varbыt laba darba vietв, es izdarорu sliktu darbu, pataisot savu tзti atkal par "CSmвnu"...рis ir grыts jautвjums...cs or not to CS?

EDIT:

Uuups, shito es gribзju likt iekр "Spams", bet nejauрi netur ielikвs. Pardon. Cerams, moderвtхri izlabos.

Edited by TradeMAAK
Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Tur jau ir tā lieta, ka es to CS tik daudz nespēlētu, bet kaut kad jau noteikti uzrautu. Ta kā spēles uz kompja nespēlēju un neko īpašu nedaru, domāju, ka nekas traks nenotiktu, ja pat tētis pa vakariem aizņemtu kompi...laikam...

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Ou jā, tas tiešām ir jautri. Parasti es nespēju noskatīties kā viņš uzlaiž sevi gaisā ar granātu, un man nākas novērsties no mācībām, lai viņam pamācītu, kā pareizi jāmet, jāšauj, vai kur jārušo (galu galā svarīgāk ir, lai man būtu labāks reitings, nevis mācības, jo fāteris parasti ar manu niku spēlēja).

PS

Kompis ir pie mana mācību galda.

PPS

EDD, kuš! Tā informācija, ko tu zini, nav jāizpauž. Tā ir mainījusies, anyway.

Link to comment
Share on other sites

ui sry es nezinaaju faktus laugh.gifbiggrin.gif ja jau tik slikti speelee tad gan labaak neinstalee ...es tevi saprotu kaa tas ir kad jaaskataas kaa speelee iesaaceejs wacko.gif nojem vienu jaa un pieskaiti vienu nee tajaa balsoshanaa wink.gifnew_silly.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest TradeMAAK

Nē, nu tik slikti jau nespēlē. Man šķiet, ka labāk par mani (es samērā vidēji spēlēju). Bet CS man sķiet galvenais mērķis ir izbesīt citus spēlētajus un dabūt maksimāli daudz fragu, lietojot tikai granātas un nazi. Tur tā jautrība slēpjas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...