Jump to content
GIGN Forum

Peintbols


rusty
 Share

Recommended Posts

Ko juus uztraucaties dzeki, ja es soliiju, kad buus tad buus. Es teicu, kad buus pirmais sniegs, un cik dzirdeeju no gudriem cilvekie, tad piem martaa var nedelju buut sniegs :lalala: Vnk saprotat mani pareizi, tagad pa dubliem kratiities arii nevelk, domaju neesmu vienigais :) Tapeec chill buus 3shaa karta, tikai sagaidam piemerotu laiku ! :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

jā! labais. aiziešu, nopirkšu vienu aptveri ( viena lode 80 sant parasti tātad kādas 10 lodes) iztērēšu 8 ls vai vairāk pa 5 min ''fun'' un iešu mājā. vai tomēr labāk pa 15 ls (kā nu kuram) šaudīties 2-3 h, kurš mērķis arī kustās.

bencik - šoreiz mby ar pirts īrēšanu? :)

Link to comment
Share on other sites

Vakar biju uz Pif Paf, varu teikt par to vietu tikai labus vārdus tur tiešām ir forši! mašinu trase utt bet milenium laukums kas ir tajas bildes majas lapa tas bija tikai pro un tagad tapat nav bet sovasar vares spelet parastie ari milenium taka tur ir 4tras trases forshas :) www.pifpaf.lv

Link to comment
Share on other sites

kamon, ko tu uzreiz dirsies, es IETEICU variantu, ej un šaudies ar savām bumbiņpistolēm, nav jau jālēc augumā kidd. :muahaha: p.s. tu laikam normālā šautuvē neesi bijis, mērķi kustās, ja vajag, pēc tava apraksta spriežot tu laikam runā par pneimatisko ieroču šautuvi matīsa ielā :superlol:

Edited by Dzii
Link to comment
Share on other sites

nu ja tev patik shaut pa plastmasas cukam..

vai labak tomer pa rukshkjoshu benciku?

gaidu pasakumu ar nepacietiibu!

Mle vot par shito tu atrausies starp kajaam ar rozaa bumbinju :D

p.s. Nav ko lieki spriedeleet, buus peintbols, tikai vajag sagaidiit kaut ko normalu, shitada laiaka, pat cuukas mezhaa gulj :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...