yuniorss Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Caw tauta! ka labi iet klau ja nau ko darit izpalidzat ok! TNX! ir ta ka *avi formats neiet nezinu vai tas bija virus kas kautko izdzessa vai pasa darbiba bet par video kodakiem un tt neko nerubiju (stulbs) varat apgaismot ko man tagat darit! Nevaru ne vienu filmu noskatities! aaa avēl kas ka šo noņemt!? Edited February 7, 2008 by yuniorss Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 kas tas ir? tooltip tak rādās nosaukums vai vismaz kaut kas, no plikas 16x16 ikonas neko pateikt nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Nu nez man bildi rada viss ok bet 1 jaut par avi!? var kads pateikt ko man tagat darit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 bļaģ mani neinteresē tavs bezjēdzīgais screenshots jo tur nav nekāda informācija tikai tās ikonas izskats. es tev prasu lai tu pasaki kas tas ir (uzbrauc ar peli virsū moš parādīsies nosaukums, moš uzspied ar peli kaut kādas opcijas parādīsies) plika ikona var būt jebkas, ibio es tādu varu uzlikt jebkam. bet tu laikam to nesaproti par avi problēmu tu arī esi varen "izsmeļoši" pastāstījis. jāsniedz pēc iespējas vairāk informācijas ja vēlies atrisināt problēmu, ah bet jums jau gribas vairāk sapostot, tapēc nevarat pateik visu uzreiz. Priekš kam citiem "jāvelk ar knaiblēm" no tevis informācija? Tas ir tavās interesēs uzraksti pēc iespējas vairāk informācijas un ļoti ticams ka tad tavu problēmu ātri vien atrisinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 (edited) Tikai neliec warn jo uzspiezot atveras vala http://www.microsoft.com/genuine/downloads...x?PartnerID=104 si lapa! un tad es uzinstaleju to huinu ko lika un atveras si http://www.microsoft.com/genuine/downloads...69&submit=1 un par to *avi ir ta ka skaņa iet bet pats video nee! Edited February 9, 2008 by yuniorss Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 9, 2008 Author Report Share Posted February 9, 2008 tiešām neviens nezin!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gacco Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Ja tev skana ir bet video nav tad noakcha citu playei piemm VLC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 tā ikona ir WGA. lai to nonemtu mekle removewga.exe par avi - pamegini parinstalet kodekus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 par to logo cipa tev windows nav originals bet man ir viena lietina ko palaizot viss iet var ari uzreiz wmp11 instalet un to shitu vairs nerada!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 varbut vari iedot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnr Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Tas ir Windows Genuine, nu tas ko tu nevari nonemt, tādu parasti windows automatiski ieinstale, ja tev, ka prasa updated vai kaks tml, tad Expres instalation, tad tads parasti ieinstalejas .. kr4 skaties .. --> http://www.microsoft.com/genuine/Default.aspx?displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 ok TNX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 var gan to nonemt piemeram ar so Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 oo TNX reals NX! Reals 4umaks esi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now