tomix1 Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Kads nevar ludzu palidzet man rit skola vaig ja ne man n/v! Man vaig kadus krievu teicienus vai dezjolus! Ludzu esat iejutigi un palidzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 "Smatrju v kņigu, vižu figu" "Kakim ti bil, takim ostalsa" tos mums latviešu valodas stundā (lol) šodien nodiktēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Blin shut up, tava palidziiba bija nulle ! Cilveks prasija jautajumu, nevis kada ir brunejas galvaspilseeta, vai kaa lai nokachaa half-life, bet lai pasaka teicienus no dziives, kurus ne vienmeer var atrast netaa. Visiem galvaa sakapis, kad var uzdirst katram kas kaut ko prasa ar - meklee google, shis ir tas gadijums kur vareja bez taa iztikt Un mans miljakais krievu teiciens ir - shas kad dam tja, vai arii zhopa novij god ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsShoLe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Hey w8 man viens ir! Tratata Tratata mi vizom saboj kata cižika sabaku košku zabijaku abizjanu papugai vot kampanija kakaja! Man no ritiem vienmer iedvesma ir itipaši kad nav jaiet uz skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Ai kā dažiem nepaveicās, ka ieskatījos šajā topikā. Die spammers. Manā skatījumā labākais krievu teiciens - s utra ne vipil, denj poterjan. Ā un protams, vodka bez pivo - dengi na veter. p.s ā, vēlviens oldschool teiciens ir jolki-palki Link to comment Share on other sites More sharing options...
EmptyZiepes Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 (edited) Es noķēru trīs spalvas. Pasaki savai skolotājai ,lai pārtulko. Es ieteicu vienam džekam, lai pasaka to manai kr.val skolotājai (klases audzinātāja arī bija). Viņa uz ašo pārtulkoja, tikai tad kad viņai viss tas daleca pēc 10sekundēm bija jau par vēlu. Klase rēca,bet džeks dabūja sulīgi pa ausīm Edited February 7, 2008 by EmptyZiepes Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 vishel zajec na krilco pa4isatj svajo itco netu naxuj bl*a itca vot i jobnulsja s krilca :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 vislabaakais ir: Spomnish gavno, vot i ono! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Žopu padnjal, Mestu patjerjal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now