godiE Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Te varētu izveidot tādu kā mūzikas varbūt ne meklēšanas, bet gan palīdzēšanu ar kaut kāda veida mūziku,.. T.i. es domāju ka katram ir kāda dziesma kuru nevar atrast, vai nezin kur novilkt, bet noteikti kādam ir tā dziesma uz datora, tapēc es domāju ka te mēs varētu palīdzēt citiem saistībā ar to. Vienkārši kāds kaut ko uzprasa un kāds kuram tā dziesma ir nohostē uz yy.lv un dod šim čalim! Ja nē, tad kāds palīdzēs man, nohostējot dziesmu uz yy.lv, jo es domāju ka kādam ši dziesma būs, dziesma ir no Dr.Housa, 4. sezonas 11. sērijas beigām un nosaukums ir tāds, Civil Twilight - Human. Gaidīšu šo gabalu no kāda kuram viņš ir, jo pats tiešām varbūt esmu ar pārāk īsām rokām vai pārāk stūlbs, ka nevaru atrast nevienu vietu kur novilkt šo dziesmu un nekur nevaru dabūt, tāpēc gaidu! Nu kaut arī no ši topika nekas vairāk kā manas dziesmas, varbūt arī ne manas dziesmas atrašana nesanāks, bet nu meibi! Gaidu vismaz savu dziesmu! Ceru ka sapratāt ko es domāju,..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Pa mtv reiz redzēji videoklipu, kur meitenes griezās uz riņķi pa rotējošu pamatu. Katra meitene nokrāsota bija savādākā krāsā un fonā arī bija dažādu krāsu līnijas. Izskatījās interesanti. Bija arī momenti, kur meitenēm gāza virsū krāsu, kā arī vienā momentā pazibēja zobu protēzes, kas lekāja. Ceru, ka kko sapratāt. Domāju, ka tiem, kas to klipu būs redzējuši vajadzētu saprast apr ko es runāju. Dziesmas nosaukumu un izpildītāju vēlos uzzināt. EDIT:Paldies, HyperBoy! Edited February 5, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) Traffic, Hot Chip - Ready for the floor. klips te Edited February 5, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Njā redzams ka te nekas nesanāks, bet vai tiešām nevienam nav dziesmas Civil Twilight - Human??!!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face_man Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 šis ir īstais? Link to comment Share on other sites More sharing options...
circens Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) runmusic.us Edited February 6, 2008 by circens Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 (edited) šis ir īstais? Jā, liels paldies Face Man,.... Circeni, runmusic neatrada to dziesmu, un tā jau bij pirmā vieta kur mēģināju novilkt! Edited February 6, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 (edited) Piedodiet par dubulto! dc++ neizmantoju,... tāpēc jautāju vai kāds var nohostēt uz yy.lv, dziesmu no šī video! Respektīvi t.i. Armands - Tiesi tapec! Done dabuju dziesmu! Edited February 10, 2008 by godiE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now