SaS^MAN Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) karoche, pirms gada mby vairaak aizbraucu liidz pilseetai nopirku soursu kas iet ar shtiimu, po iemetu disku kaudzee un aizmirsu XD Pirms kaada meenesha atcereejos kad kaut kad esmu nopircis to, paraknjaajos. Yess! ir. Ok ievadu CSS, ieeju shtimaa aktivizeeju produktu ar produkta key'u. Kaadu? To nu gan Tu gribeetu zinaat. Ievadu, but what the fuck is going up? Raada par krievu legjionu nevar ievadiit tiri piri. Da skriin EDIT : Es saku - kuces, ne? Edited January 31, 2008 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 (edited) XD Pirms kaada meenesha atcereejos kad kaut kad esmu nopircis to, paraknjaajos. Yess! ir. Ok ievadu CSS, ieeju shtimaa aktivizeeju produktu ar produkta key'u. Kaadu? To nu gan Tu gribeetu zinaat. Ievadu, but what the fuck is going up? Raada par krievu legjionu nevar ievadiit tiri piri. Da skriin EDIT : Es saku - kuces, ne? Pirki krievijaa, vajadzeeja registreet keyu krievijaa. Tas buutu tas pats kas meegjinaajums ievest necenzeetu Valve speeli no Amerikas vai kaadas citas valsts Vaacijaa un meegjinaat aktivizeet. Vai kaads tev iesmeereejis krievu versiju? Dabuu lai kaads draugs no krievijas aktivizee, tikai lai nenogopii accountu Edited January 31, 2008 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 Da, labi es tagad braukshu uz krieviju XD? Nee nu dereetu, bet nekaa vinju nevar apmaniit/iesmeereet? Bleedj, baigi labi shmauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Tas ir tas pats, kas uz tirgus nopirkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 takš saproti, ka nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now