bencik Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 tatad cik noprotu nav ko mairneet !!! Kas var suuta defense, personigi parunajat ar wilnaru, jo izkstaas vins pats loti labi pats sev defense maak uztaisiit. Ir prieks, akd ir cilveki, kas pashi plaano. Es vakaraa noteikti pie sistemas nebuushu, un armijas man arii vairaak nav Tatad rezumee sazinaties ar wilnaru un izsutat armiju pashi, nav ko te dirsties !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilnars Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 sazinaties ar wilnaru un izsutat armiju pashi, nav ko te speeleeties ar bumbinjaam !!! tā varbūt būs labāk, ka atrakstīsiet, jo tad nebūs nekādu negaidīt pārsteigumu (izbeigusies paika, vai kas tamlīdzīgs). Esmu pārsvarā online, šodien un rīt obligāti, jo nekad vēl nebija bijis tik interesanti šo spēli spēlēt: veseli trīs džeki uzbrūk!!! aiz sajūsmas aš slapjums biksēs... starp citu, Deadalive tikko reinforcēja 500 falanxus un ar tiem tika praktiski izsista viena goofy laupīšanas armija. Ekselenti!!! Paldies viņam. Nāk atkal virsū... Ja ir iespējams, tad noziedojiet kādu malkas pagali un ķieģeļus (clay) un paiku uz galveno ciematu. Bet tikai tādā gadījumā, ja esat tuvu, ja ir lieki resursi, lai nenogriežat sev riecienu un nepaliekat bez tirgotājiem uz pārāk ilgu laiku.. Paldies un lai veicas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 1, 2008 Author Report Share Posted February 1, 2008 Blin es skatos amado atkal kurshii virsuu, kaut kas jaaizbiida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 nais, mani 500 palaxi pa pipelem bet iznesu gandriz visu, ar ko shis naca virsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 bet iznesu gandriz visu, ar ko shis naca virsu. Manējie nomaini tavējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilnars Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Subject: Foo Fighters attacks Ballantine sent: on 01.02.08 at 14:37:45 o'clock Attacker fedtmule from the village Foo Fighters Troops 0 225 0 45 0 0 0 10 0 0 1 Casualties 0 214 0 43 0 0 0 10 0 0 1 Prisoners 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Info Granary destroyed Info You freed 2 own and 10 friendly troops. Bounty 0 0 0 0 Defender wilnars from the village Ballantine Troops 345 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Casualties 345 0 0 0 0 0 0 0 0 0 mdaaaa, bija labs esmu defence rankā 201 nez cik kopā jau ir pakāsuši FFH? Paldies, Deadalive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilnars Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Subject: Bosangeles attacks Ballantine sent: on 01.02.08 at 22:32:03 o'clock Attacker Krayzi3Bon3 from the village Bosangeles Troops 50 0 200 0 100 100 0 8 0 0 1 Casualties 41 0 169 0 84 84 0 7 0 0 0 Prisoners 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Info Trapper destroyed Info You freed 1 own troops. Bounty 0 0 0 0 Defender Reinforcement Troops 0 450 0 0 0 0 0 0 0 0 Casualties 0 450 0 0 0 0 0 0 0 0 Defender wilnars from the village Ballantine Troops 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Casualties 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 paldies gludekli par reinforcementy! Krayzi3Bon3 ir ceturtais no FFH, kurš ir zaudējis diezgan daudz vienību, uzbrūkot man... nezinu ar ko šis viss beigsies, bet katrā ziņā: paldies Jums veči. Cap0 vēl sūta reinforcement uz galveno ciematu, pēc kādas dienas pats varēšu sākt aizsargāt savu otro ciematu... pagaidām ir cerība saglābt otru ciematu, tad jau redzēs... veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 1, 2008 Report Share Posted February 1, 2008 Nav par ko. Wilnars, nākamreiz vienkārši nokopē linku un iemet te, tā ir pārskatāmāk. Sāku taisīt jauno blici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 (edited) Atvainojos, sajaucu šo un to... Edited February 4, 2008 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 edit: pats wilnars, es domāju. Kādā FFH? Viņs ir LV Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Izskats, kad tomeer 1 ciemu vins pazaudeja, diemzheel Ta ka es neuzskatu, kad reinforcment ir pabeigts, wilnars pats klusee, redzees ja vaajdzees sutisim veel Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Caur saviem kanāliem dzirdēju , kad wilnars vairs nespēlēšot un , ka mēs varot viņu mest ārā! Man liekas , ka randris man to teica! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Hmmm taa varetu buut taisniba, vins bija atads slidens tipinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 wilnars wrote: domāju, ka pietiks. ir vēl vesels bars, kuriem Tu varētu izlīdzēt no mūsu alianses, piemēram, amado. travian ir spēle, kur dažreiz veicas, citreiz nē. šoreiz nepaveicās, jo manu ciematu baigi grib tie FFH veči. viņi pa 12 stundām izsitīs pietiekami daudz, lai es vispār nevarētu uzturēt nekādu aizsardzību. Paldies Tev par piedāvājumu, paldies visiem citiem, kas jau palīdzēja, bet es dodos citos serveros laimi meklēt. Ar cieņu un cerību uz nelielu sapratnes stariņu, vilnis ____________ zirnis wrote: Sveiks! skatos, ka tevi atkal nepajokam nīcina āra, nevajag defense aizsūtīt? tātad būtībā tagad mani 1.1k phalanxi stāv pie erix, vēl kādi 400 sēž centrā pie pārējiem manā bucenī, kā arī augšā prom no pārējiem ir kādi 1000+ phalanxi. no augšas janāk 12h, no centra mazāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilnars Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 ak, ta slidens tipiņš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Tas bija domaats, taa kad tev paldizejaam, bet tev vairaak vai mazaak, bija taads vienalga Nevareja saprast, tu gribi spelet vai neee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts