Intel^ Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Taks ir neliela problema ,ka piemeram Gektors un rank1 vismaz 1 ir admin tiesibas speleju nesen vel zem [GIGN] Intel^ mani Gektors nodir.. no galvas lidz kajam pieminot vel manu meti .Me neuspeja toreiz vinju nobano bija liela veleshanas. To ka runa Gektors un rank1 pa mikrafonu ir necieshami jo apkaka visus kas spele.... gandriz visus .Vakar nakti Gektors un rank1 nokakaja COLE no a lidz z un tas nav 2 vienigas reizes,kad tas ta bija. Lugums administracijai darit kautko lietas laba. Ja kadam ir ko piebilst par sho 2 keksu augstak minetaja, Lugums rakstit. PS ja man nebutu 12 gadi es be shiem sadotu pa mizu ja kads grib pateikt lai es sledzu ara mikrafonu tad kape man butu delj vinjiem jasledz ara jo es vinju reizem izmantoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 ranks ir normaals kekss. bet nu tas gektors Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Njaa, taa tieshaam ir probleema. 1. Kaadu laiku apakalj es nobanoju rank1 uz apm. 5h par vaardiem -" some nick nravitsa kogda emu na lico konchajut..." (pirms tam bija sho speeleetaaju aiskaroshs monologs); 2. Vairaakas reizes no abu jaunieshu puses ir bijis 100% eetera piesaarnjojums, apmeeram kaa telefona sarunaa piem. par 2Ls, kuri no kaada jaapanjem vai jaaaatdod...; 3. 99% gadiijumu vinju valoda pa mikrofoniem nav ausij patiikama - necenzeeta, citus speeleetaajus aizskarosha etc. ; Ja buutu iespeeja uzlikt ignore vai izdariit taa, lai vinju verveleeshana nebuutu dzirdama, viss buutu ok, bet visi ir spiesti klausiities shos pie speeles nepiederoshos dialogus. Esmu meigjinaajis vinjiem ieteikt izrunaat savas probleemas pa telefonu vai kaadaa citaa veidaa, uz ko pretii sanjemu tikai rupjiibas. Es domaaju, ka GEKTOR var bez iipashas nozheelas nobanot, bet par rank1 ir veerts padomaat. Varbuut kaadam ir labaaka ideja kaa atrisinaat sho probleemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 eu...vecs shits pacelts - cik vien speeleeju taa shamajamiem abiem akal kaadas svariigas lietas runaajamas - ne footsteps dzirdu ne ko citu kaugan jaasaka ka rank normaals kex bet GEKTORS ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Esmu pamanijis ka vinji runa kopa. Bet nesmu manijis ka ranks lamatos! Bet GEKTORS ( ) ari kad vinsh viens spele visulaiku lamaajas un botu murgus gvelzh! Vartetu vinjam muzhigo gagu uzlikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 BLOOD es to GEKTORU ieniistu, vinsh ir nelabojuams lame, vinjam bumba neeksistee, speele kaa lama... es atdziistos, kad es vinju redzi es vinjam kaut ko pasaku (ne to labaako), jo man vinsh vienkaarsi BESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII> Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 pa rank1 neko nezinu...nav gadijushies konflikti bet GEKTOR aaarg...ieniistu taa (ka jau Champ teica) BESIIIIIIIIIIIIII lamajas uz katru cilveku kas vinjam nepatiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 hm, es gan taapat nevaru dzirdeet kas notiek pa mikrafonu. Laikam buus jaaierubii. Viss ko varu pa abiem teikt ir ka ranks speelee normaali bet gektors ir konkreets bots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 hmm, bija briidis, kad arii man GEKTOR trauceeja speeleet. atrisinaajums ir - "bind poga "slay gektor".... peec paaris raundiem chalim aizgaaja ka slay ir par bezteemas dirshanu mikji... es jau kaadreiz prasiju gag komandu, ko man citu dariit ja neiedeva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 shis risinaajums man patiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeviouS Posted September 6, 2004 Report Share Posted September 6, 2004 itka viss jau ir pateikts, agrak par rank1 biju labakas domas pirms vins nesaka pa micr stulbibas gvelzt, taka vai tur gektor viens ir vai, bet " skem povedesja ot tago i naberesa"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Peec vakardienas no manas puses GEKTOR dabuus perm. banu, vienk. vinjsh vakar gudri notinaas no servera. Iemesls tam buus: 1. Lamaashanaas; 2. Bezjeedziiga muuldeeshana pa mic; 3. Citu speeletaaju aizskarshana; 4. Necienja pret adminiem un citiem speeleetaajiem; Ja kaadam ir kas sakaams par aizstaaviibu GEKTOR`am, sakiet, kameer veel ir laiks, jo tikliidz maniishu vinju onlainaa, taa vinjam buus bans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts