Spoksss Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Hello sick people Man vajadzētu kautko par php valodu ka taisit scriptus,tabulas like a w3school bet tur ir loti mazs par php Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 lol, maz? Iemācies to, kas tur ir papriekšu un tad sāc meklēt kautko citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksss Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 Nu es tur visu esmu izmācijies un ludzu beidzot shos Ja zinat pasakiet saitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Ja zinat pasakiet saitu! Neiedomājies php.lv??? XD XD XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Vins vnk iespamoja '100% ka bija iedomajies par php.lv' vnk gribeja paspamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Kevin, tu dauni, tev pašam kāds prasīja kaut kādu huiņu iespamot? Mani kaut kā māc šaubas, ka tu esi visu no w3schools iemācījies, ja tu nespēj atrast kaut kādas citas pamācības. Izdomā vispirms, ko tu gribi uztaisīt, un tad arī skaties, kur kaut ko tajā virzienā atrast. A to tā mācīties tikai mācīšanās pēc ir garlaicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Mani kaut kā māc šaubas, ka tu esi visu no w3schools iemācījies, ja tu nespēj atrast kaut kādas citas pamācības. Izdomā vispirms, ko tu gribi uztaisīt, un tad arī skaties, kur kaut ko tajā virzienā atrast. A to tā mācīties tikai mācīšanās pēc ir garlaicīgi. diemžēl viņš to vairs nevarēja izlasīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Yeah, to es konstatēju uzreiz pēc tam, kad grasījos iesviest savu artavu %. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts