MeGaPiiLe Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Iekš skaņas vai kaut kas tāds Pie melodijām man liekas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Nu kr4 piezvanijam ar draugu, viņš sāka raudāt, prasija par ko zvana, visu laiku lūdzas, un teica ka vairs tā nedarišot. ROFL, vel pārzvanijam es pateicu ka izjokojam, mutere knapi muti atvēra. :D EDIT: sry, nesanāca ierakstīt. Edited January 23, 2008 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Da vinjs drosi vien nometis klausili (ja zvanisiet uz mob. izlegs ) a ja uz parasto ( tad atslegs lai mama neuzin ka mazais Edgarinjsh sudus savarija EDIT: daladna jancis jau piezvanijat? hehe ierakstijat sarunu? Edited January 23, 2008 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nē, man mic sajāts. bet džekiņš pārmīzies bija, un mutere arī knapi muti virināja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 UZraksti ko tu vinjam teici klausule Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 sīkais adresi gan neiedeva. varētu ar olam pa logiem pahujārīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 nevajadzēja zvanīt, tagad ja zvanīs kāds cits un gribēs runāt nopietni, viņš necels. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ROFL, vel pārzvanijam es pateicu ka izjokojam, mutere knapi muti atvēra. :D EDIT: sry, nesanāca ierakstīt. nevaidzeeja teikt lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Zvanīju ap 15.00 un necēla, iespējams, ka pēcstundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 ROFL, vel pārzvanijam es pateicu ka izjokojam, mutere knapi muti atvēra. :D EDIT: sry, nesanāca ierakstīt. Kaut kā grūti noticēt. un nevajag teikt organizācijas gign.lv bet tīmekļa vietnes gign.lv un stādīties priekšā arī vajag - Vecākais Inspektors Harčovs vai kaut kā tā protams pantus arī vajag daiļi deklamēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 janci, ja tu pazvanīji, tad konkrēti izgāzi visu šito pasākumu. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Uzdodoties par policijas darbiniekiem, jūs sev arī varat savārīt foršus sūdus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 vo vo bet nedomaju ka mazais edgarinjsh kaut ko speetu ko vinjs zvanis vinjiem un teiks ka zvana no policijas XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Otreiz zvanīt jau nav vērts. ehh Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 a vot warbut jancis vsp nepiezvanija vnk katrs domaju ka: ''oo es piezvaniju esmu kruts izjokoju to dzeku, ierakstit nesanaca '' bet isteniba vsp nezvanija un vso pieradijumi nav janci atzisties tu zvaniji vai nezvaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Nafig vajadzeja zvanit bļeč, ja vien zvaniji, ja jau nevareji ierakstit, tad nafig vajadzeja .Ja sanaks tad tikunta pazvanišu otru reizi. Edited January 23, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Janci, labāk nezvani, pēc taviem postiem spriežot tev vēl nav bals lūzums un, ja vecāki kautko pajutās apjuksi un pats noliksi klausuli . Vajag zvanīt tādam, kas neaplaužās + sarunu, protams ierakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Es nerunāju, mans draugs runāja.. Pats draugam teicu lai nezvana, bet viņš uzstāja. :/ 2 reizi zvanot, pateicu ka tas bija joks, lai pašam sūdi nesanāk.. viņš nolasija samuray'a tekstu, worms labi nobijās, sāka raudāt, lūdzās lai pie viņa nebrauc, līdz viņš pateica lai mamma nāk pie klausules, šaj neko džeks neizklāstija, krievu zināšanas nebija īpaši labas. tad es parzvaniju un pateicu ka tas bija joks, lai neuztver to parāk nopietni, un lai neuzdodās tur par kādu citu, tādejādi cenšoties izpiest naudu no kāda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Nattye_ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Pats draugam teicu lai nezvana, bet viņš uzstāja. :/ 2 reizi zvanot, pateicu ka tas bija joks, lai pašam sūdi nesanāk.. viņš nolasija samuray'a tekstu, worms labi nobijās, sāka raudāt, lūdzās lai pie viņa nebrauc, līdz viņš pateica lai mamma nāk pie klausules, šaj neko džeks neizklāstija, krievu zināšanas nebija īpaši labas. tad es parzvaniju un pateicu ka tas bija joks, lai neuztver to parāk nopietni, un lai neuzdodās tur par kādu citu, tādejādi cenšoties izpiest naudu no kāda. ko taa maate teica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Pirmais - jāstādas priekšā, kā inspektoram Rudzmaizīte (izdomā kko normālu) Ir tas jancis zvanījis vai nē tam nav nozīmes - ja viņš saka ka kāds jau zvanījis var atbildēt, ka jums nekas nav zināmns un mēģināt pārliecināt viņu par to ka esi īstais plocijas darbonis (nejau uzkrītoši ar "Tici man es esmu" vai "Tici man!" labāk ir teikt apmēram tā "cik esmu sapratis no cietušā jūs (tu nedrīkst) esat mēģinājis izkrāpt naudu no cilvēkiem izmantojot globālo tīmekli" Tālāk paskaidro sodu - "Cietušais ir pieprasījis kompensāciju 300 latu apmērā un izkrāptās naudas atgirešanu. Kā arī rakstisku atvainošanos visiem gign.lv vietnes izmantotājiem, kuru adresēt cietušajam. Ja nauda netiks samaksāta mēneša laikā sāksies tiesas darbi, kas var beigties ar cietumsodu (viņam vēl nav 14, tāpēc cieš vecāki). Drīzumā gaidiet tiesas pavēsti ar detaļām un papildus informāciju." Tālāk, ja viņš nomet klausuli pazvaniet vēlreiz, ja neceļ pazvaniet vēl vēlāk un pastāstiet, ka par klausules nolikšanu pienākas vēl lielāks sods. Tālāk nedaudz parunājaties par sūdiem ko šis savārījis līdz sāk trīcēt kā apšu lapa un biegās paasakiet, ka šis bija joks un lai vairāk nemēģina šādi krāpt naudu, jo tas beigsies ar īstu polocijas zvanu. Tikai nesakiet lai girežas iecirknī, j otas var beigties vēl lielākos mēslos jums pašiem nekā viņam Tā ir mana versija. Pašam balss lūzums ujkusem bija, bet nav iespēja ierakstīt :/ Edited January 23, 2008 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 viņa tikai paprasija, vai nevar pa krieviski iztūlkot, viņš itkā iztulkoja, un tālāk atkal iedeva dēlam. prasija adresi, tas neatbildēja. visulaiku teica nebrauciet nebrauciet, nu un tad pateica ka parzvanīsim un tipo vis tiks sīkāk izstāstits, nu un tad es zvaniju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nu nafig tev bija jāzvana? Auns... btw skatos arī, ka normāls spameris esi pa 4 mēnešiem štuku postus savācis. EDIT: īstenībā janci tu esi mudaks, tu te ierodies un izjauc visu pasākumu, kautgan ne info neko nēsi palīdzējis dabūt , tikai tik daudz cik saspamot pāris postus klāt sev. + vēl neierakstīji sarunu, nu nafig jāčakarē viss pasākums, domāji, ka tagad kruts būsi, ka pazvanīji? vajadzēja zvanīt tiem, kas noskaidroja info vai arī iepriekš sarunāt tekstu, kurš zvanīs utt, utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 lol, tas bija joks? vai tu patiešām domāji, ka gign tik zemu kristos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Njā... Interesanti, laikam jāgaida būs nākošais "gudrinieks", kas kaut ko līdzīgu izdarīs, jo šeit teorētiski viss jau beidzies! EDIT : Ja nav noslēpums, samuray, kur dabūju viņa telefona nummuru? Edited January 23, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nu storijs jau labs. Vienīgi jancim nevajadzēja zvanīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts