#wL.Media Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Nu ieliku topiku šeit jo šeit kā nekā iegreižās vairāk cilvēku nekā citās sadaļās kar4 man problēma man ir video kamera sony wel pirkta 90tajos gados un es esmu nofilmejis bet gribu uz pc lai ar wegas nu sataisit vai ir iespajms apskatiju kameru usb vadinja cauruma nav + kamera visu iekrasta tajas mazas kasetinjas pc tocna vinju newar iebazt ko darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 nepareiza sadaļa.tev bija jāposto problēmas & risinājumi.par to arī liek warning Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 kaut kādam jau kabelim vajadzētu būt ar ko pieslēgt pie pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Ir tie AV kabeli lai peislegtu pie TV bet pc neka tad nekadigi nedabusu uz pc?? fck Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Uz veikalu varbut aizej un paprasi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 Blin man 21:45 vilkties uz veikaliem kas ir aizveerti vainu kads seit pateiktu ka to var izdarit vnk ar fotiku grafika 0 ar mobilo vsp 00 a ar kameru domaju butu lbiesu redzejis ka var to bet kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Nu ej uz veikalu rīt. Ja steidzami vajag, tad vari pieslēgt pie tv un ierakstīt dvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nu bled, mūsdienās vairs savas galvas nav nevienam uz pleciem. Iebāz kaseti diskešu iekārtā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Kamerai tak video out ir? Ja ir, tad tev vajag videni ar video in un miers. Vai arī caur TV ieraksti VHS kasetē un tad maģi slēdz pie PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now