puika Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Tas nav kkāds veids kā atkal pelnīt pa 1 centam vai 1sant. šis te reāli darbojās. Un es esmu 1 no tiem 1000iem cilvēku, kurš arī ir sācis ar šo te kļūt neatkarīgs un pelnīt leilu naudu. Vajadzīgas pamatzināšanas par MS Word un E-Pasta lietošanu. Par sīkāku informāciju, rakstiet uz mūsu e-pastu. e-mail: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 aizsūtīšu e-mail un tu man atsūtīsi kkadu herņu par to, kā pārdodot grāmatas vai nez kādus vēl mēslus es varu nepelnīt līdz pat 3000Ls mēnesī, un piesaistot citus tādus idiotus kā tu vēl vairāk... FUFLO ! Gribi būt neatkarīgs ? Iegūsti izglītību, sameklē darbu un beidz parazitēt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 varbuut paskaidro siikaak kas jadara?? referaatus jaaraksta?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ko tas dotu?? tikuntaa jauni idioti rodas un rodas Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroupe Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 tātad noziedziniekus cietumā var nelikt, tik un tā radīsies jauni, tāda ir tava loģika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 (edited) un es esmu 1 no tiem 1000iem cilvēku kuri tevi pasūta dirst. EDIT: aaaaa lol, aizmirsu pašu galveno, EJ DIRST! Edited January 21, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Jau otraja sadaļa ielika šo te! Nu iskatas ka es tomer nenoticešu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puika Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 mieru... šis te darbojās, un te ir vnk jāsūta tas ko es jums atsūtīšu, kad piekritīsiet, tālāk. Un ar to jūs popularizējat un INT jums maksā. Lūdzu bez aizskarošām piezīmēm, es te vnk uzrakstu un mēģinu izpalīdzēt. Ja nepatīk, tā teikt, nelasi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Darba ligums ari ir?Lai es zinatu ka tu tiešam samaksasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 ja ja, un Tu mums būtu tas super labdaris, mēs pelnīsim 50 ls dienā un tu no tā neko neiegūsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 šis te reāli darbojās. Un es esmu 1 no tiem 1000iem cilvēku, kurš arī ir sācis ar šo te kļūt neatkarīgs un pelnīt leilu naudu. Vajadzīgas pamatzināšanas par MS Word un E-Pasta lietošanu. Par sīkāku informāciju, rakstiet uz mūsu e-pastu. e-mail: [email protected] vot jautājums : kāds tev labums no tā ka tu šiet šo topiku uztaisīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts