eziic Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) Viss saakaas ar briinumainu ideju peec 3 meeneshiem uz maajas datora uzinstaleet antiviirusu, jo kaut kaa netiishaam atklaaju, ka biju to aizmirsis izdariit. Taa nu uz aatru roku novilku NOD'u, bet palaidu garaam, ka tas ir 32 bitu NOD's. Nu neko, izskeneeju kompi, viss chiki, restarteeju un saakaas... Sameta visaadus errorus, sapratu, ka esmu sataisiijis meeslus. Domaaju, ka NOD'a izinstaleeshana paliidzees. Taa arii izdariiju - nepaliidzeeja. Tagad ir taa, ka iesleedzot kompi atveras kaut kaads melnais logs, kuram augshaa rakstiits: C:\WINDOWS\system32\mlljj.exe Un tam pa virsu uzmet erroru, kuru pievienoju attachmentaa. Ja es vinjus abus draudziigi izbiidu aaraa no ekraana un neliekos ne zinis, kompis it kaa straadaa, bet ja meegjinu aizveert, tas beidzas ar kompja nokarinaashanu, tb pele straadaa, bet pazuud nets + neko nevar atveert. It kaa jau vareetu dziivoties taapat, bet tomeer gribeetos to lietu kaut kaadaa veidaa atrisinaat. Varbuut kaads var man paliidzeet? EDIT* Opaa, veel jaunumi. Atverot C: disku [kuram, starp citu, mistiskaa kaartaa ikonas vietaa ir liels, skaists, sarkans krustinjsh, gluzhi kaa kaads buutu speciaali nomainiijis ikonu], tur ir pilns ar kaut kaadiem .tmp failiem, piemeeram - pos1A0.tmp, pos1BF.tmp etc. WaTaFak? Edited January 18, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 man liekas ka nekas cits, kā widnowsa parinstalēšana, tev nepalīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 kaut ko google atrada http://forums.maddoktor2.com/index.php?&showtopic=10454 bet nu diez ko patīkami neizklausās Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 Jaa, pa googli arii izstaigaajos un to lapu uzgaaju. Bet man bija baigaa ceriiba, ka ir kaads vienkaarshaaks veids kaa tikt ar to galaa. Kaa shkjiet, laikam tomeer kljuudiijos. Ehh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now