Jump to content
GIGN Forum

Internets > 2 Pc


Nak3D
 Share

Recommended Posts

Takaa nekad neesmu saskaaries ar sho lietu, taapeec es pat nezinu kuraa virzienaa skatiities vai mekleet k-ko googlee, viena no izejaam bija jautaat sheit.

Taatad ofisaa ir Lattelekom internets, piesleegums saucas "profesionālais internets". Pievienots pie viena pc, bet gribeetos lai varetu pievienot vel portatiivo.

Jautaajums vienkaarsh - kaa tas ir izdaraams, kas nepiecieshams, labaakaas metodes?

Link to comment
Share on other sites

Nu nopērc sadalītāju :P Ja nezini kā izskatas, tad pajautā informātikas skolotājam... vai pats paskaties datoru kabinetā, tur tādam obligāti jābūt!

EDIT. A vispār nezinu vai ej skolā... nju nekas :D

Edited by kiwix
Link to comment
Share on other sites

Taatad kabelis, kas naak no modeema jaapiesleedz pie routera, un savukaart pie routera var piesleegt 2 kabeljus, kas savienoti ar kompjiem?

Vel taads jautaajums, kaa ir ar aaatrumu, paliek taads pats vai tas ir atkariigs no routera, jo labaaaks, jo aatraak laizh cauri?

edit.

abiem jālaiž vienādi.

Kaadiem abiem?

Edited by Nak3D
Link to comment
Share on other sites

teorētiski jebkurai tīkla ierīcei ir aizture (latency), bet praktiski routeris ir spējīgs darboties daudz reizes ātrāk par tavu interneta pieslēguma ātrumu tapēc nekādu ātruma zudumu tu neievērosi. Protams ka bandwidth tiks reāli dalīts uz visiem pieslēgtajiem datoriem un ja uz viena kačāsi torrentus tad uz otra jutīsi ka ir lēni.

Tu vēlies pieslēgt portatīvo, tādēļ iesaku ņemt wireless router. tāds parasti spēj nodrošināt 4 wired savienojumus un kaut kādu apjomu wireless (tur jau nu sola daudz, bet reāli). Kapēc? Tapēc ka portatīvajam visticamāk ir wireless un agri vai vēlu parādīsies vajadzība pēc wireless

boot.lv forumā ir daudz izrunāts kādi ir labākie router, parasti jau nonāk pie slēdziena ka Linksys WRT54 GL

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...