bullet Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Kāds nebūtu tik dāsns un nevarētu atsūtīt man kādus 50 čalīšus kā reinforcementus jo man ir nelaba nojausma ka drīz daži sāks fermot uz manīm. Jo man blakus ir diezgan daudz čaļu un man drīz beigsies begginers protection un negribētu pačakarēt labo sākumu p.s koordinātes 215 | 69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 labak nevis kljusti par fermu, bet kljusti par fermeri - uztaisi armiju un pats vinjus reido. un ka ari tev jaapzinas, ka 50 chubiji eed 50 crapus stunda, ta ka tu vel esi mazs, tev crop production butu tad ap nulli tikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted January 13, 2008 Author Report Share Posted January 13, 2008 sk es jau uz vienu vislaik fermoju uz visiem negribu pagaidām iemesli : 1. nav tik lielas armijas 2. Bail ka nekļūstu par viņu fermu pēc fermošanas jo kad visi nāks man virsū no mana ciema nekas pāri nepaliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Bullet par cranny neesi neko dzirdeejis? Man pop ir 200+ un armija joprojaam nekaada iisti nav, tikai nedaudz legjionaari, ko raidot dazhus vieteejos ciemus. Un es neesmu ferma, jo man ir daudz cranny Dazhi vieteejie meegjinaaja paaris reizes naakt virsuu - viens vienreiz man armiju atsita un nedaudz savu hero exp paceela, bet paareejaas visas reizes dzheki vienreiz atnaak pa pilniigaam nuleem, un vinjiem es esmu vienaldziigs turpmaak. Taa kaa... Tas ka tev uzbruuk neko tev nemaina. Tas tavu attiistiibu netraucee, jo uzbruukot var tikai nospert resursus. Ar katapultaam tik agri tev neies virsuu. Nav veerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 es gan sāku domāt par cranny jaukšanu, jo ciemā vairs brīvas vietas nav pašlaik stāv 5lvl 10 cranniji (var noslēpt 10k, kā gauls), bet neviens neuzbrūk +resursi iziet armijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Traktorist, bet vinjsh jau ir mazinjsh. Vinjam veel protection pat nav beidzies. Veelaak tik tieshaam craniji jaajauc nost, kad vajag vietu, tam piekriitu zinaamaa meeraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 pilnīgi visām mājām tāpat vietas nepietiek, jājauc nost netikai cranny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts