SkaM^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Vins raxta ka ja jus uzbruksiet vinam , vins nolidzinas supercow ar katapultam un padaris par fermu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 Un taa kaa cyclops account ir ticis huij vinj zin kam... Es saaku domaat, kad vinjam varetu buut taisniba, jo kameer cyclops veel speleeja muusu galvenais speeks bija vins + veel dzeki no ffh, tagad es nezinu, kas notiek, vai vinji turpi palidzeet vai nee ? Blin mezazvers tu visneistakajaa briidi izdomaji pamest sho speeli, tagad es domaju esam auzaas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 Man liekas atgriezas iistais cyclopa saimnieks atpakal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 11, 2008 Report Share Posted January 11, 2008 kas notiek?? tad suutiit vai ne tos troopus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Karoch beigaas viss baigi nelagi parvertaas... Ciklops nelaika pameta skatuvi, aktivitaate bija maza, un uzbrukums paarvertaas par mazu purkshki Ciklopa soliitie FFH ar paaris simtiem teutonic knight arii pazuda un kaa parasti palikaam vieni, paldies tiem, kas neema daliibu un atvainojos par zaudejumiem. SHoreiz man bija ceriba, kad akut kas sanaaks, bet mums vel jaizaug jo visi kopaa nevaram nonest pat vienu nabaga dzeku, kas nav pat nekas uuber kruts Ceru, kad nakamreiz speesim visi kopaa viens otram palidzeet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nākamreiz uztaisi tādu signup topiku, kurā visi gribētāji pierakstās un ieposto izmantojamo armiju un laiku, cik atri var tikt līdz mērķim ar catām un ar normālo armiju. Kad vajadzīgais skaits savakts, tad var visu izplānot un uzbrukt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 piedodiet, biju ķēmā. nevareju palīdzēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 tur visus izdupsēja kā mazus ežus, skatos, psc, nu šim reinforcementi iespaidīgi diezgan bijuši Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 Nu man arii bija soliita liela armija, kas tos reinforcment nonesiis, bet pedeja bridi kaut kads haoss saradaas un iznakums pashiem redzams. Zheel to cilveeku ieskaitot mani, kas aizsuutija armiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 vislabākais šodien uzbrukums, čalis 10 catas aizsūtījis vienas pašas, lol ar tām catām jūs tur neko nenonesāt, cik skatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2008 Author Report Share Posted January 12, 2008 ar tām catām jūs tur neko nenonesāt, cik skatos. Labi pietiks smieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts