Jump to content
GIGN Forum

Citynet

*jancis38*
 Share

Recommended Posts

personīgi nelietoju, bet esmu daudz saskāries.

1. lēns savienojums savienojuma laiks ilgs, mdsl savienojums ir daudz ātrāks

2. nekad īsti neesmu sapratis cik ātrums jo vienmēr mainīgs

3. iekšējā tīklā ir ok, latvijā arī ok, bet ārzemju ātrums ir drausmīgs

Man ir citynets. 11 Ls mēnesī un gignā pings ir 1-5 ms. Ārzemes arī ir normālas - tāpat neviens no lv provaideriem nepiedāvā, par saprātīgu cenu, uuubermegakrutu ārzemes ātrumu. Kas attiecas uz Vincister pieminēto 1. punktu, par lēno savienojumu, tad vari apskatīt print screenu. Un tie vēl nav griesti - no torrentiem faili nāk līdz pat ~9 MB/sec. Vienīgā problēma, kas kadreiz bija novērojama, bija nekvalitatīvā servisa apkalpošana. Ja pazuda nets, tad viņu tur čakarējās veselu dienu, kamēr sataisjīja. Bija gadījumi, ka vairākas dienas nācās palikt bez neta. Bet tas bija kādus 2 gadus atpakaļ. Tagad neesmu neko tādu novērojis un tfu tfu tfu, viss pagaidām strādā ideāli.

post-2744-1199788899_thumb.jpg

savienojums nevis bandwith(ātrums)

tobiš mazu apjomu ātrāk dabūsi ar mdsl kurš savieno uzreiz, bet nav tik ātrs. bet piemēram draugiem.lv video ar citynet ielādēsies ātri, turpretī mdsl lēni. par to ir runa, nekur neteicu ka citynet ir lēns! savienojuma laiks ir ilgs!

Bet, kas tad tev ir svarīgāks - savienojums vai ātrums? Ja ir labs ātrums, tad arī savienojums ir normāls. Nebūt nav tā, ka tev būtu jāgaida 2 minūtes, lai sāktu kaut kas kačāties ar lielu ātrumu. Tad jau pēc tevis teiktā sanāk, ka spēles netā vispar nevar paspēlēt, jo savienojums ir lēns...hmm...man gan parasti liekas, spēlējot gignā, sajūta tāda, it kā es spēlētu uz paša servera kastes, jo pingu citreiz vispār nerāda. Un ja arī rāda, tad ne lielāku par 10-20 ms. Kā jau teicu, tad agrāk vieņiem bija slikta slava, tikai dēļ tā, ka serviss galīgi iesūkāja. Laikam daudzi dēļ tā fakta atteicās no viņiem un šie tagad ir krietni uzlabojuši neta kvalitāti.

Edited by `MaX`

nu nu nepārspīlē, draugam ir šis nets un pie viņa esmu pārliecinājies par to, arī viņš atnāk pie manis(mdsl) un saka ka ārzemju nets man daudz labāks un savienojuma ātrums arī.

spēlēm izmanto UDP tā ir cita štella jo tur nav jāveido savienojums atšķirībā no TCP, browsojot netu šo savienojuma laika atšķirību izjūt

Īstenībā ir tā, ka tas savienojums ir stipri atkarīgs no atrašanās vietas....tobiš, cik tālu tu dzīvo no tā kantora. Es dzīvoju gandrīz blakus tam ūķītim, tāpēc man ar savienojumu un arzemju netu, viss ir kedās. Mans dreambox (saķiks) iet caur netu, tāpēc ir vajadzīgs satbils nets. Bet atceros, ka vienam paziņam arī bija šis provaiders, bet viņš dzīvoja krietni tālāk, so viņš arī sūdzējas par kvalitāti un nestabilu netu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...