SuperRembo Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Saja foruma neredzeju tadus topikus, ja ir nositiet mani Noteikumi vienkarsi, pildam velesanas citu cilveku un neejam talak kamer nav izpildita. Piemeram saksim ar mani: Velos baltu peli: Ka redzat zimejuma ir tas ko velos, un kad jus ielikat bildi kuru velejas tas cilveks, zem bildes juz uzrakstat ko velaties JUS, un nakamajam cilvekam tas jaatrod. Heh taka savu izpildiju uzdevumu tatad velesos talak: velos M4A1 Edited January 2, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) pehh tas ir pārkāk vienkārši, labāk, lai bilde būtu paša fotografēta. Šitā jau jebkuru bildi var atrast google pa 5 sec, tad nu gan uzdevums. rekur ir m4a1 EDIIT: nu vispār atcerējos, ka šāda spēle bija bithakā jau vairākas reizes, bet nu redzēs, ko pārējie teiks. bithakā arī bija noteikums tāds, ka nedrīkst pieprasīt konkrētas firmas preci, tad nu es savu pieprasījumu mainu uz Konfekšu kasti. Edited January 2, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Var jau spēlēt, bet tad ar tādiem pašiem noteikumiem kā bitkakā (uz lapiņas bildē ir jābūt uzrakstītam nikam, bez laika vēl varētu iztikt, lai čakars mazāks). P.S. OwnEx dzīves filozofija - atnākt, iedirst ne pa tēmu, aiziet Edited January 2, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OwnEx Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Vēlos labāk spēlēt cs.Bildi neliku, jo nezinu kā to var tā ar bildi pateikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 2, 2008 Author Report Share Posted January 2, 2008 (edited) Konfekšu kasti. Velos redzet baltu BALODI: tas bus realak. p.s trafic gribi, lai pasi photozopa vai coreli taisam Edited January 2, 2008 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) SR kjipa krutais joks. Tu tikai atkal izcelies ar stulbumu. Es vispār nepieminēju vārdu taisīt, es teicu fotografēt. Varētu šo spēli spēlēt, kā jau cash teica. Edited January 2, 2008 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 (edited) bruņurupuci jau sen velos Tikai ne no zelta Edited January 3, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts