marens8 Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Esmu redzējis ka ir bijuši tādi topiki ka nemāk uzbāst ucoz uz citu somain name. Tad nu es uzrakstišu pamācību 1 Tev ir jābūt webam ucoz.com vai ru. 2 Piereģistrējies oo.lv vai sytes.net vai ari ieej sava acount. 3 Uztaisam jau domain vārdu , es likšu somicv.oo.lv , un pie ip pierakstam: 208.100.5.242. 4 Ieejam tagad ucoz Web sistēmā , un ejam admin panelī. 5 Tad sameklē Domain attachment un spied uz ta: Domain attachment. 6 Tad jums atvērsies 3 lodzins ar uzrakstu Method 3. Attach existing domain name 7 Tad tur rakstam savu domain name. Mans butu: somicv.oo.lv 8 Tad pagaidat 15 minūtes un bravo viss iet ! Ja kautkas neizdodas tu kautko nepareizi dari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 Nuuu paldies... Bet šādu info var arī atrast pats izmantojot google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Scrappys Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 pld. Bet zinaju jau XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Isteniba varbut ari nokopets jo google uzrada šos ļoti daudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Te jau bija šāda pamācība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 es neticu ka jaabut webam no ucoza... man liekas ka tavs pasha kodetais webs arii deres... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCS Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 a ja ir ucoz.lv vai ucoz.net tad nevar uz oo.lv vai kas.. ? Ir bijis man gadījums kad vis sanāk, bet nevar ielogoties neviens, tad protams man bija ucoz.lv uz oo.lv..... sanāk ka nevar ja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Inokentijs Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Warn viņam uzceļ mūžību vecu topiku ! Atbildot uz jautājumu cik zinu var uzlikt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCS Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Pladies par atbildi... Un par warn aizmirsti ! paši vainīgi ka neverat ciet tik vecus Topicus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEclan Posted May 18, 2009 Report Share Posted May 18, 2009 Un par warn aizmirsti ! paši vainīgi ka neverat ciet tik vecus Topicus Zini, adminiem nav ko darīt kā iet lokot ciet visus topikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts