Jurko Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 Vakar nopirku Logitech lazerpeli, jo bumbinjpele bija MAXIMAALI piekodusies!!! Nu vot, Windowsaa viss chiibaa! Speeleeju CS, viss arii itkaa arii Ok, tad ik pa paaris minuuteem peekshnji pele itkaa nokriit pie zemes un saak nenormaali aatri griezties! Kjipa shautene lejaa un griezhaas ap savu asi?! Kas taa var buut par huinju! Itkaa mouse defaultaa ir uz USB, bet es piesleedzu uz paarveidotaaja PS2, peec tam uzliku uz USB vienalga paaris reizes taads debiils prikols! Vai kaads nezin, kas var buut par vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinager Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 tev prosta vajadzigs normals peles paliknis jo tas atstaro un tad slikti stradaa noperc baltu ja var: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 man vislabaak laazerpele iet uz prastas papiira lapas...pameegini mosh tev ar tas pac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 19, 2004 Author Report Share Posted August 19, 2004 Bljeee, paliknis man ir speciaals laazerpelei. Veikalaa 6.50Ls! Nav taa paliknja vaina Plzzz, kaut ko citu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 man arii taa pati probleema, k-kas teica k-ko par reakcijas aatrumu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 man ar liidziiag probleema gluzhi vai gribas domaatka probleema ir tieshi logitec pelees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 19, 2004 Author Report Share Posted August 19, 2004 (edited) Un izmainiit to nav iespeejams?! Juus vienkaarshi ar to samierinaties? Kjipa skrien, skrien, viss ok, peekshnji knaabis zemee un saak griesties ap savu asi?! SUX!!! Edited August 19, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 nu man personiigi tas notiek patieshaam reti un ar to es varu sadziivot par laimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiomix Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 IMHO visa probleema ir peles laazera izskirshanas speejaa (DPI), tb pie straujaam kustiibaam vinja meedz nogljukot. Tas noveerojams gandriiz visaam low-end optiskajaam peleem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 19, 2004 Report Share Posted August 19, 2004 mums te datorzale ari tas pats ... vajag pirkt normalas peles nevis kautkadas ljevas hujnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 20, 2004 Author Report Share Posted August 20, 2004 mums te datorzale ari tas pats ... vajag pirkt normalas peles nevis kautkadas ljevas hujnas Logitech pele noteikti ir ljevaa huijnja A kas ri low-end peles? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limpy's Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Jurko , tas ir visiem Man gan parasti griezhas uz asi bet skatoties debesiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 Jurko , tas ir visiem Man gan parasti griezhas uz asi bet skatoties debesiis man pie otra kompja taada shaize.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 jurko atkariibaa kaada .. ja ir zem ~20ls tad tieshaam tas ir suuds... nu gluzhi jau prieksh darba nee bet speleem vajag nopirkt normaalu peli vienreiz lai nau jamocas Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted August 20, 2004 Report Share Posted August 20, 2004 (edited) varbuut vaina ir akseleraacijaa, tad nu luuk ieraxti cs properties Target galaa luuk sho peec cstrike -noforcemparms -noforcemaccel -noforcemsp, unn veel sho nokachaa http://www.logitech.com/index.cfm/download...softwareid=6819 .. varbuut tur ir taa vaina, ja nee, tad pamaini trapku, jeb skaties jaunu peli... veel softus pameegjini nokachaat jaunaakos - sheit - http://www.logitech.com/index.cfm/download...DE/EN,CRID=1792 Edited August 20, 2004 by cmdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 22, 2004 Author Report Share Posted August 22, 2004 Man teica, ka ar orgjinaalajiem Logitech driveriem arii gljuko pele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiomix Posted August 24, 2004 Report Share Posted August 24, 2004 low-end - leets kraams kas nav deriigs nopietnai lietoshanai. Pa desktopu ar taadu peli var sluukaat uz nebeedu, bet ja jaaveic aatras un asas kustiibas tad nekas labs nesanaax Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 nopeerc kaut kaadu ar dubultu sensoru taas negljuko taa kaa parastaas sensornieces Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinager Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 da no taa nevr tikt valla ja tas tev nav iipasi biezi tad neko nevar dariit.. man ar pele skaita vaarnas bet ne tik biezi lai par to uztrauktos!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
APOCALYPSE Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Man ar logitech pele(optiskaa) pele tur nepricom. visdriizaak tur vainiiga galda virsma vai paliknis. es ar izmeegginaaju uz baltas lapas un ja godiigi ir labaak. Ja tas nepaliidz tad protams nevar izsleegt varbuutiibu ka pele ir braakkis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinager Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 es ar izmeegginaaju uz baltas lapas un ja godiigi ir labaak. nopeerc palikni ar auduma virsmu pa 70 santiimiem jo uz papiira ir gruuti speeleet... bet uz auduma virsmas viss ir norm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Mana logitech opriskaa pele arii taag gljukoja, kad veel lietoju paliknjus , bet kad pameeginaaju uzlikt uz papiira lapas visi gljuki pazuda. nu jau pusgadu speeleeju uz papiira lapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted September 8, 2004 Report Share Posted September 8, 2004 man ar tas pac ira, ka pele griezhas, bet ja uzlieku uz parasta paliknja tad pele man meedz ik pa briidim paiet pa labi vai pa kreisi speeleejot tas axujenna traucee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now