mezazvers Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Man ir tada doma, ka varetu sakt iekarot ne galvaspilsetu ciemus tajaa muusu bazes apkartnee. Esmu jau celaa uz Chief un teoretiski tas varetu but gatavs uz 6dienas vakaru, bet taa kaa es reali saprotu ka priekshaa ir Jaunais gads, tad nu labak to atskaites datumu vajadzetu nemt no 2.-3. janvara. Un shajaa sakaraa es veletos arii Juusu atbalstu, un tas buutu nonest taa dzeka armiju vieniigaa fignja ir taada ka mans chiefs uz muusu baazes vietu baigi ilgi staigaas, bet nu es domaju ir taa veerts. Kaa man jau liekas, taa ienemsana butu tada - 2-3 dienu garumaa dzekam vajag uzbrukt un nelaut turet defu armiju un man sutit chiefu lai loyality pabaoja shiem un galu galaa pilseta ir muusu. Uzzinaaju vienu nianciiti, man ar chiefu liidz tam ciemam ir 26h vienaa virzienaa, taa kaa buutu veelams ja veel kaadam buutu chiefs tajaa rajonaa, lai to ciematu atrak panemtu Izsakiet savas domas, ieteikumus, parmetumus Edited December 26, 2007 by mezazvers Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 man arī tāda doma iet uz chiefu - būtu vienkārši ideāli iekarot manu inaktīvo kaimiņu ar 465 pop. kāds ir kādreiz ar to ņēmies (nu, piemēram, s4) - tas ir grūti un daudz laika aizņem / ir vērts? un mežazvēr, iemet linku tavam upurim - tā jau labprāt palīdzētu, vismaz kāds actions, mani 130 thunderi varētu viņus tīri labi pamīcīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 pa to upuri veel iisti neesmu izleemis, jo man jau liekas ka benciks varetu kko ieteikt un pateikt kuru vajag taa izchakareet kuru nee, bet nu pashlaik es sliecos uz sho ciemu http://s6.travian.com/karte.php?d=299192&c=6c protams tas chief nav lets prieks pat es teiktu ljoti dargs, bet nu mosh ta verts varetu but Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 kā tā ieņemšana izpaužas? kad tu viņu ieņem, tajā ciemā paliek viss kas bija? piemēram tu esi romietis un ieņem gaulu ciematu, sanāk tev būs 2 rases? un ko parāda tā ciema īpašniekam kad viņš ieiet iekšā? nu nejau uzrakstu "fuck you noob, you suck @ travian." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 vot pa shim lietas es nezinu gan kas un kaa, bet nu zinu tik to ka vajag ar chiefu taisti kads 3-4 attackus, lai ienemtu to ciemu, un par txt ko tam zaudeetaajam izmet - gan jau arii taads liidziigs ira Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Tu ienemsi to ciemu un vienigais kas tur bus main building 1 lvl , bet resursa lauki paliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 kā ar rasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 domaju ka taa rase nemainaas tb tev kaa ir un paliks viena tikai Link to comment Share on other sites More sharing options...
mezazvers Posted December 27, 2007 Author Report Share Posted December 27, 2007 (edited) shii doma tiek atmesta, dazhadu iemeslu deell Edited December 27, 2007 by mezazvers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts