Jump to content
GIGN Forum

Izdarības @ Csdm

samuray
 Share

Recommended Posts

Šorīt no rīta sanāca diezgan interesants atgadījums:

Ieeju CSDM ar niku Gumijas_Maikls. Iet mape de_train. Sāku visus bombīt. Spēlētājs ar niku newmouse sāk kaut ko man dirst par wh. Pasaku: "Un?", un spēlēu tālāk. Vēlāk ienāk vēl viens un sāk uzbraukt man par aimu. Karte nomainās uz de_inferno. Ienāk kaut kāds dzēks ar čītiem un sāk bombīt. Viens sāk bļaut ka čiteris, viens sāk prasīt kuram ir acc. Es ņemu nomainu niku uz samuray un čīteri nobanoju. Tad čalis ar niku MaXtEr prasa man vai es esmu admins webā. A es atbildu, ka es vispār neesmu admins, ka esmu uzzinājis viena admina paroli un tagad sevi visu laiku atbanoju, kad esmu nobanots par čītošanu. MaXtEr pēc kāda laika sāk prasīt lai pasakot es viņam PW. Uz ko es atbildu, ka nevaru teikt, citādi samurajs uzzinās. Šis saka ka neuzzinās, jo viņš sadošot samurajam pa muti. Es protams atbildu, ka tas nav reāli un ka viņš nevar viņam sadot pa muti. Tad viņš turpināja lūgties visas kartes garumā un beigās prasīja lai pasaku savu skype niku. Arī to es viņam neteicu. Tad viņš solīja sadot pa muti jau man. Es pateicu, ka man ir bise. A viņam esot pohuj. Tad viņš prasīja manu īsto niku. Es situāciju gribēdams padarīt vēl interesantāku pateicu, ka mans niks ir macho un domāju, ka viņš nobīsies un aizmuks, bet nē, viņš man uzprasa vai es eju futbola treniņos. Ilgāku laiku padomāju un teicu ka jā! Šis saka, kad tad zinot mani un rīt sitīšot. Es saku, ka tad viņu nobanošu, bet viņš tad sitīšot mani vēl vairāk. Es saku, ka tad es viņu banoju, nomainu niku un skatos, ka čalis izgājis ārā.

Pēc runasveida vairāk par 13 viņam nedotu.

P.s. piedod macho, ja tu ej futbola treniņos :lolza:

ja kas man newmouse kko privati skype rakstija par so gadijumu bet biju par slinku lai izlasiitu :)

samuray nu labu teaatri ievaariji :D

p.s palasiju ko newmouse rakstijis vnk :fsckinsad:

p.s.s saliku tekstu kopa no skype :D

Gumijas_Maikls : nafig?

newmouse : ko nafig

newmouse : tape ka 4iti ir

Gumijas_Maikls : un?

Gumijas_Maikls : tad iesuu

Gumijas_Maikls : nafig?

newmouse : ko nafig

newmouse : tape ka 4iti ir

Gumijas_Maikls : un?

Gumijas_Maikls : tad iesuudzi mani tiesa..

Edited by Undertaker

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...