Jump to content
GIGN Forum

Ir Serveris (mazs Ping), Ir Web, Ir Playeri, Bet Nav....


alibi
 Share

Recommended Posts

omg noņēm tās beibes ar plikiem pupiem, tas rada kkāda lētas lapas iespaidu, ja sāc kko latviskot tad pabeidz, ja reiz saki patīk pa tehnsiko, nax nekodē, pats bet kkādu lētu e107, dizains arī kkāds tumš, man patīk gaišie viss labi pāaredzams.

Tiec prom no oo.lv

Link to comment
Share on other sites

Tiec prom no oo.lv

OK, par beibēm jav man pārmeta.. :D Bet jajav to saka arvien vairāk cilvēku, tad laikam tā arī ir.. Hmm, themi galīgi nevēlos taisīt no 0 tas ir darbietilpīgs process, un tam man nav laika :( varbūt varētu editēt kādu esošo... par gaišu un tumšu themi..... tā ir gaumes lieta.. par oo.lv.... hmm.... varbūt vari ieteikt alternatīvu variantu!!!!

Link to comment
Share on other sites

hemm... vēl gribētu zināt, kādēļ serverī tik daudz ārzemnieku, un maz Latviešu?! Jo man nav nekāds coutrykicker utt..... bet ārzemnieku 10x vairāk kā Lv.... tas arī varētu būt par iemeslu, kādēļ neviens nereg.... ko jūs man varētu ieteikt????

Link to comment
Share on other sites

Tākā pa ilgiem laikiem labs garīgais, tad Tev palīdzēšu.

Ārzemnieki visticamāk nāk, jo Tu neesi pievienojis -nomaster servera īsceļam, tb shortcutam. Tas nozīmē, ka uzspiežot Find Servers > Internet, var atrast tavu serveri. Tas nav ieteicams.

Runājot par forumu, pamati ir vajadzīgi tikai tad, ja gribi pats uzkodēt forumu. Vai nu sameklē gūglē, vai nopērc IPB (Invision Power Board) forumu. Instalācijas instrukcijai jābūt tepat gignā. Nu to var viegli sameklēt.

Regošanai webā jēgas nav, jo tas neko nedod, izņemot iespēju rakstīt e_107 forumā, kas nevienam nepatīk. Kad būs normāls forums, noņem reģistrāciju.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...