alibi Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Tвtad lieta sekojoрa.... Man ir gan serveris, gan web (e107) Viss strвdв lieliski, Serverо regulвri spзlз cilvзki, pings apmierinфрs, liekas, ka viss lieliski, bet Kвdзп neviens neregistrзjas web lapв... Itkв viss ir ok, serverо ir plugins, kas reklamз lapu utt.... Bet cilvзki vnk nevзlas registrзties... Info noderоgs, + Var dabыt acc + Web modera statusu utt, lapas dizains arо labs, forums ir atvзrts, bet vienоgie postotвji esam mзs paрi (Mani klana memberi), nu un kkвdi 3 vai 4 useri.... Jвpebilst, ka lapa un serveris ir ON 2 nedзпas, laigan liekas, ka tas bыtu pietiekas laiks.... Lыdzu palоdzat!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Nu man serveris ir pusgadu... tad atvēru ļevo web uz ucoz un 3 nedēļu laikā reģistrējās ~100 cilvēku... un webs tika reklamēts tikai caur rcon say + amx_scrollmsg... Ieteikums vienkārši vairāk spamot serverī ar web un ielikt tur ko interesantu, kas pievelk cilvēkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Iebāz savu smirdīgo serveri kādos vote saitos, iebāz servera virsrakstā web adresi un aiziet. Protams, ja tev webs ir http://p0k3perdelis.oo.org.lame.lv/ tad nez vai viņš tur ielīdīs. Ak jā, neaizmirsti piespamot viņu te, lai visi zina, kas tas par serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 18, 2007 Author Report Share Posted December 18, 2007 http://p0k3perdelis.oo.org.lame.lv/ tad nez vai viņš tur ielīdīs. Ak jā, neaizmirsti piespamot viņu te, lai visi zina, kas tas par serveri. Tnx par info, bet serveris nav smirdīgs, un adrese nav Varbūt vari minēt kādu Vote saitu?! Es zinu w*s.lv bet ir takš vēl... ja negribi vari arī neteikt, ganjav sameklēšu pats.. jo vnk baidos no taviem komentāriem. Kiwix pastāsti kādu info tu liki web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Kiwix pastāsti kādu info tu liki web? Visus spēkus veltiju laba foruma izveidei... kur būtu ko darīt... dažādas tēmas, aptaujas... par to, kas interesē vienaudžus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 (edited) Pašmāju es zinu tikai vienu - to pašu WoS. Ārzemju gan ir makten vairāk (kaut vai tas pats Xtremetop100), taču tajos tev izredžu mazāk, ka tavs serveris tiks pamanīts, tāpēc liec WoSā un sūti īsziņas, lai garinātu krānu. Ak jā, GL. P.S. Vai tad esmu tik briesmīgs Noadīts: "Vienaudžus" parasti interesē CS un pr0n Edited December 18, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Nopērc reklāmu, kādā saitā kur vairāk pa 1000 lietotājiem dienā iegriežās un apmeklētāji parādīsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 iedod savu web linku, lai var pieregoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 nahuj tur kādam būtu jāreģistrējas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kk1993 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Ja tev ir ucozos, tad tev nekas kruts nespiid ar to registreeshanos, jo reaali visiem jau ir apnikusi taa garaa registreeshanaas, kas ir pilniigi vienaada visos ucoz saitos! Un lv klaniem ucozos webi ir пфooti daudz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 kurš tupaks kārdina cilvēkus ar moderatora statusu un līdzīgām lietām?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) Zini daюi ucoz webi pвrspзj appserv... Nevis no sistзmas (weba) ir atkarоgs kв bыs, bet gan no smadzenзm un kв tвs spзsi pielietot... Edited December 19, 2007 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 Nevis no sistēmas (weba) ir atkarīgs kā būs, bet gan no smadzenēm un kā tās spēsi pielietot... Pilnīga taisnība, esmu redzējis saitus uz ucoz, ko pilnīgi nevar pazīt... Mans web ir taisīts uz appserv e107 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Nevis no sistēmas (weba) ir atkarīgs kā būs, bet gan no smadzenēm un kā tās spēsi pielietot... ko spēsi pielietot ucozā??? cik te es esmu skatijies ne datubāzes nav, ne tu vari kādu phpkodu padod, neko viņš neatbalsta, ja nu vienīg kkādu dizaina kodu aka html with css, tākā tas ir the same, kā, piemēram, es tgd piereģistrēšos @ blog.lv, visiem padošu laiziet bļē re kā es uzķūnēju tākā appserver, lai arī cik lēts, un cik sīči viņu neizmanto, bet tas tomēr ir webserveris, nevis kkādas jobans krāns, ar copyrightu, kuram vari editot tikkai dizainu un latviskot, prasti nemēdzu par šādiem šitiem pat iedziļināties, bet tas kā tu uzsvēri cik ucoz klalitatīvs, laikam jau pats izmanto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 (edited) tākā appserver, lai arī cik lēts, un cik sīči viņu neizmanto, bet tas tomēr ir webserveris, nevis kkādas jobans krāns, ar copyrightu, kuram vari editot tikkai dizainu un latviskot, prasti nemēdzu par šādiem šitiem pat iedziļināties, bet tas kā tu uzsvēri cik ucoz klalitatīvs, laikam jau pats izmanto Vispirms uzzini un tad saki.... Un ja kas - man AppServ nemaz neiet... (visi skype; ugunsmūri utt. atslēgti, bet neiet ) EDIT. Un kurā vietā es uzsveru to ka ucoz ir labāks??? AppServ ir labāks, bet ne visi to spēj izmantot! Edited December 19, 2007 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
esctm Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 nezinu vai vieņš iet vai nejiet , neizmantoju viņu... par to ucoz tu bļed skaidri teici, ka tu uber zināšanām jābūt utt, lai kko uzstaisītu, es tur neko īpašu neskaskatu, un nevar būt neviens ucoz labāks par webserveri, pats fakts kā tāds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 par to ucoz tu bļed skaidri teici, ka tu uber zināšanām jābūt utt, lai kko uzstaisītu, es tur neko īpašu neskaskatu, un nevar būt neviens ucoz labāks par webserveri, pats fakts kā tāds... Labīīī piekāpšos... my fault Ucoz ; AppServ Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 es nekad nēesmu veidojis webu, uz kkādiem ucoziem etc. es uz tiem pilnīgi neko nerubiju. neizmanto e107 uztaisi kko pats savu, un 100% reģistrēsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Izveido kautko interesantu, liec interesantus rakstus, jaunumus un sazinkādu šitu vēl. Esi radošs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Esi radošs.. Ok ņemšu vērā... Bet es neesmu radošs, vairāk patīk pa tehnisko pusi ņemties ... Būs jāpameklē kādi zinoši literāri cilvēki, lai palīdz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 ok ienākat apskatat, un pasakat kas trūkst... http://explode.oo.lv Sorry par reklāmu. Ceru ka wārnu nedabūšu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 varētu sākt ar to, ka, lai vispār kaut ko tur redzētu, ir jāpiereģistrējās. un cilvēki ir pārāk slinki, lai piereģistrētos kaut kādā saitā, par kuru viņiem nav ne jausmas, kas tur iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 Nu to es jav noņēmu nost, biju uzlicis uz kkādām divām stundiņām, testa nolūkos... anyway, tagat esmu to noņēmis... Piem. Tagat manā serverī spēlē 12 cilvēki, un ikpa 20-80 sec metās ārā adrese ar tekstu: Majaslapa --> Apmekle drosi http://explode.oo.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Pamēģini uzlikt ipb forumu!Daudziem patīk ipb forums, tas varētu bišk pievilkt tautu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alibi Posted December 20, 2007 Author Report Share Posted December 20, 2007 OK pamēģināšu.. Thx par ieteikumu.. Bet vai esat pamanījuši vienu sūdiņ, kad lapu apskata ar explorer, tad theme ir šķībi greiza, ja ar Opera vai firefox, tad viss ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now