DreZiins Posted August 12, 2004 Report Share Posted August 12, 2004 vienreiz redzeeju baigo modu bet dmzheel aizmirsu nosaukumu:( kr4 tur bij taa ka lidot varej un skriet arii!!! vek\l vaeja ari raapot un peldeet! tad bija klusi jaaiet lai nedzirdeetu sunji un mushas kaa arii krokshi. tur bija divi taurenji kas bija mazi un negliiti. vinjus vajadzeeja neaiztikt! ja aiztika tad nebija slikti!! kad iemeerca kaaju udeni vareeja dzirdeet kaa skan roks un redzet govi. biski pa kreisi ir ujaks ar gozi pie mejkja. cik zhel ka aizmirsu moda nosaukumu. varbut kads zin?? varetu uz gign uzlikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 bizdingZzzzzZzzZ mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 lidojums zem markas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Es no tava texta neko nesapratu, tikai kautko par kautkaadu modu, par kautkaadaam mushaam, par kautkaadu govi un viss... Zheel, vai ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iemaciet_spelet Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 Es no tava texta neko nesapratu, tikai kautko par kautkaadu modu, par kautkaadaam mushaam, par kautkaadu govi un viss... Zheel, vai ne ? Es ari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 nee nu tas kex maak tik skaidri izteikties ka es vaigandriiz neko nesapratu. Tuukstoshiem speeles ir kur var iet , peldeet , bet maz kuraas jaauzmanaas vo mushaaam. tu pats saprati ko tu uzrakstiiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill_me Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 pilnigs sviests... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frzn Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 tiktieshaam neko nesapratu...taurenji un mushas tas viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
taps Posted August 13, 2004 Report Share Posted August 13, 2004 markas saks Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 (edited) man liekas vinsh domaa par citu speeli kuru speelee taadi kas visu dienu pie pc un neko kaa citur neiet Edited August 14, 2004 by xXx Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 man liekas vinsh domaa par citu speeli kuru speelee taadi kas visu dienu pie pc un neko kaa citur neiet taads pats Dreziina texts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glacier Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 mani mpzgi kaut ko neuznjem vai sis tik sviestains texts ka pat i es nesapratu kaut kas par modu tratata tad sajuta par karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now