m3rsy Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) No manas puses nesen bija topiks par Strongholdiem...bet... Tā, kā strongholdus ar draugiem daspēlējāmies, bet joprojām gribas uzspēlēt kādus izcilus/teicamus geimus pa multiplayer. Iedomājos, ka AoE būtu forša, bet tagad jāvēršās pie jums un jājautā, kura daļa no AoE ir visforšāk spēlējama multiplayerā vēlams arī iemeslu, tāpat, kā iepriekš... Vēlams nepieminēt jauno AoE, kas iznāca šī gada rudenī... P.S. kā jau iepriekšējā topikā teicu - šādos jautājumos google nelīdz... un pa ārzemju forumiem negribas vazāties un meklēt... P.P.S. duke nukem var močīt pa netu? Būtu kruta cūkas spārdīt kopā ar draugiem... Edited December 10, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 viennozīmīgi pirmais AoE vislabākais, visi pārējie tā arī nekad nav iepatikušies tā man tāda lieta, vienmēr patīk gandrīz vai tikai pirmā vai otrā versija no stratēģiju sērijām (vienīgais C&C līdz šim visas patikušas), ar katru nākamo izlaidienu spēle pazaudē savu šarmu un kļūst katrreiz sarežģītāka un vismaz man tā liekas - neinteresantāka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Atceros kad ar draugiem rāvām šo spēli, tikai neatceros, vai tā bija pirmā, vai otrā daļa, varu teikt, ka spēle ir laba.Pats es tagad nevēlētos spēlēt, bet tev varētu ieteikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 viennozīmīgi AoE2+expansion labākais! tie romieshi un kartaagieshi jau aknaas ieseedushies, aber 2. daljaa pa pilnam dazhaadu cilshu. katrai arii +/- sava attiistiibas taka (ja vien neatkjeksee all techs, kas, manupraat, smird). armijas formaacijas arii tiiri parociigas, un citas lietinjas, kaa nav 1. daljaa. jaa, 3. dalja smird by default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 DoW:DC. esmu gatavs rubīties pret jebkuru caur hamachi. Dakka dakka dakka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 AoE2 Conquerors expansion (bez conquerors iisti nav forshi). Tas ir daaaaudz un dikti rambaats pa tiiklu. Turklaat, ja apniikaas, tad var ieviest variantu, ka divi dzheki kontrolee vienu playeri, t.i., viens sitaas, un otrs uztur ekonomiku, arii taa ir funs taisiits Nostalgjija... AoE3 jau nelabi oda. AoE1... vaaarbuut, tur bija labi, ka viss nebija tik mezhoniigi "liels", t.i., zooms taalaaks un labaak paarskataams. Tas ir vineiigais, kas AoE1 ir labaaks kaa AoE2, manupraat. Citaadi AoE1 vienoziimiigi kapitulee AoE2 dazhaadiibas, formaaciju, stances un citu fiichu priekshaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 11, 2007 Author Report Share Posted December 11, 2007 A to expansion pack var uzmaukt uz kreivu versijas? Nu galvenais lai uzmaucot to expansion pack spēle būtu kreivu valodā, jo draugs neko nejēdz no angļu valodas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Es nez. Man ir expansion packs tikai angliskajaa variantaa. Taa kaa expansions naak pats ar savu exi, dat failiem un jaunu rasi imho arii, tad pienjemu, ka maneejais expansion paks neies virsuu uz krievu versijas. Tad vajag speciaalu krievu expansion paku, imho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 maby kāds vēlas 4 vai heroes. 3 jau vienreiz spēlējām. tad mož 4. varētu ieprovēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Paši gribējām heroisus paigrāt, bet baigi sūdīgi vinūs spēlēt pa netu, jo baigi ilgi jāgaida gājieni būs. Piem. uz beigām, kad jau ir pietiekami attīstijies un ar visiem saviem gerojiem kaujās tad otram spēlētājam vispār ilgi būs jāgaida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Vēl vari pamēģināt uzspēlēt Empire Earth pirmo daļu, es, piemēram pirmo reizi kad spēlēju, nospēlēju 6h. Tur jaatīstās no pašiem pirmajiem alu cilvēkiem līdz robotiem. Diezgan reāli netā spēlēt. Iesaku pamēģināt. Outlawā ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 12, 2007 Author Report Share Posted December 12, 2007 Fuj tas gan man nepatīk, tas pats, kas Civilizeišnā. Vakar nokācāju AoE, AoE to gold versiju, AoE2 ar visiem papildinājumiem un patchiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 Ar tiem patchiem AoE2 bija kautkaadi joki un spoki. Itkaa vareeja arii speeleet pa taisno ar expansionu, bet mees veel likaam kautkaadu neoficiaalo 1.04c patchu laikam virsuu. T.i., bija oficiaalie patchi + veel viens neoficiaalais. Neatceros, kapee... Laikam uzlaboja gameplayu pa netu (LAN, inet). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now