breilonsedvards Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) paardodu sho forumu par 79 santiimiem vai bond cigareshu pacinju interesentiem rakstiit pm Edited December 8, 2007 by breilonsedvards Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) šito vajadzēja rakstīt GIGN.LV bodītes sadaļā. ĀĀ un Tu aizmirsi, ka internets ne pa visam nav anonīms. Edited December 8, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) Varbūt tevi pārdodam par 79 santīmiem? Gribi, lai ar tevi notiek, tas pats, kas Hollowu? PS. Zini, kas ir komati, un teikuma pieturzīmes? Edited December 8, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Te vienam ir ljoti slikts garastaavoklis, vai arii vinjam kaads no shejienes ir nodariijis kaut ko tik ljaunu, ka vinjsh domaa, ka shaadaa veidaa izdosies atriebties. Diemzheel tev, chaliit, sanaak izraadiit tikai savu stulbumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 kas par idiotismu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Šitik smieklīgu joku topika veidā sen nebiju redzējis. HAHAHA *smejās kā kutināts, atvelk elpu un atkal smejās*. Ļauj man arī pajokot. *vēl joprojām smejās* Es gan neesmu tik smieklīgs un visādi citādi labs jokotājs *jauna smieklu lēkme*. Vecīt, šis topiks mani nobeigs *smej līdz asinīm*. Es varētu mēģināt šādu joku mīklas veidā. Kas tas ir - tam nav krāsa, tas nesmird, ne pēc kā negaršo, to piešķir darbā un forumos. Atbilde uz mīklu atrodama šajā pašā poustā. Dzi, meklē! S M U J Ā N I Ļ A V T A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts