Endijs_Dzerkalis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Tāks. Es gribētu uzzināt kurš ir labāks dators un kuru ir izdevīgāk pirkt. 1. Cena - 899.00 Procesors : Intel Core 2 Duo E6750. Operatīvā atmiņa(RAM) : 4GB. Cietais Disks(HDD) : 400GB 7200rmp(nezinu ko šis nozīmē). Video Karte : GeForce 8600GTS 256MB. TV-izeja,DVI,HDTV, DVD+/-RW DL MS, karšu lasītājs(nezinu kas tas). Programmas : Vista Home Premium eng, NORMAN Anti-vīrusu programma, MS Office uz 60 dienām un vēl dažas progas. Nāk pa velti līdzi 22" Monitors, printeris, Akustiskā sistēma, Pele, tastatūra. 2. Cena 839.00 Procesors : AMD Athlon 64 AM2 x2 6000+. Operatīvā atmiņa(RAM) : 4GB. Cietais Disks : 400GB 7200rmp. Video Karte : GeForce 8500GT 1GB 128bits. DDR2 TV, DVI, DVD+/-RW DL MS, karšu lasītājs. Programmas : Vista Home Basic, NORMAL Anri-vīrusu programma, MS Office uz 60 dienām un vēl daudzas progas. Šim arī nāk tas pats pa velti, kas tam. P.S. Es nezinu kāda atšķirība strap "Vista Home Premium eng" un strap "Vista Home Basic" . Pasakiet kurš ir labāks> Link to comment Share on other sites More sharing options...
breilonsedvards Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 tev nav pohuj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) pasaki, kadiem merkiem tev tads ir vajadzigs? Lai tava rajona tev butu visgarakais? Vai ari palielities, ka tev nav naudu kur likt. Edited December 8, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 sadomaaju tev nedaudz izpaliidzeet, draudziņ. saakshu ar to, ka cenas ir drausmiigas un vista smird by default. vairaak piesaista 1. komplekts, jo no pieredzes varu teikt, ka videokarte netaisa 4erni un procesors normaali pavelk winamp muuzikas sarakstu. cietnis gan tev taads aptaukojies. njemot veeraa arii patuklo monitoru, buusi kaads maajas kino fanaats, ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 breilonsedvards - ir gan... CJxx - Man jau bez tā rajonā ir visgarākasi ... Un ja kas jautāju nomietni. kaamis - cietnis gan tev taads aptaukojies. njemot veeraa arii patuklo monitoru, buusi kaads maajas kino fanaats, ko? Kā to saprast aptaukojies. āāāā'p.s. to monitoru neizmantošu, vnk viņš nāk dāvanā. Es negribu nekāds trutākais būt, vnk gribu normālas spēles paspēlēt. Ar mani šito veco lūzni Lingo karās. Es vnk gribu zināt kurš ir labāks priekš jaudīgākām spēlēm... Un nekomentēt BEZ savas jēgas, jo tie fuck'inie komenti nevienam nepalīdz un nav vajadzīgi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 man gan liekas ka nav gan tā ka monitors un viss pārējais nāk līdzi dāvanā tas vienkārši viss ir datorkomplekts par kopējo cenu tādu un tādu es jau nu ieteiktu komplektēt no atsevišķām detaļām var sanākt izdevīgāk un var paņemt to ko patiešām vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 Es arī domāju ka komplektēt sanāktnu nedaudz lētāk, bet es no tām komplektēšanas lietam esmu patāls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 nu tak sazinies ar kaut vai tiem pašiem metaleks vai m79 (tie tādi populārāki) pasaki savas vēlmes (cenu / mērķus / prasības) un jamie sakomplektēs vismaz m79 pirms kāda laika to visai godīgi darīja bez šmaukšanās un hlamu iesmērēšanas kā ir tagad - nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 (edited) Es pat nelasiju neko, tikai pamaniju modeļus un uzreiz saku, ka amd ir stipri labāks. Jo lētā gala inteli nevar konkurēt ar lētā gala amd. lol tiko izlasiju tavu postu. ša editošu.... EDITS:Ņem pirmo kompi, tam videokarte ir stipri krutāka fps ziņā. lol man sākumā likās ka te iet runa tikai par CPU a ne par datoriem P.S. es neiesaku tā ņemt kasti. Par 800 LS es varētu dabūt kompi ar AMD Black Edition, 4 GB DDR2 un 8800gtx (otrais labākais džīfors, tb aiz 8800 ultra) un kautkādu 400gb cieto, keisu ar barokli un dvd+/- rw. Kas viss stāvētu uzkautkādās krutās mātesplates. + 21 collas monitors Edited December 8, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Es negribu nekāds trutākais būt, vnk gribu normālas spēles paspēlēt. tad atliek veel nomest vistu, kura smird by default. jo vinja rij ~3 reizes vairaak resursu kaa xp un vinju pagaidaam neatbalsta lielaakaa dalja speelju. nezinu gan vai tas veel tagad ir tik aktuaali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) davai, saliec. gudrīts. + tests rāda, ka tomēr intelis foršāks. Edited December 9, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 Paldies par visu ko jūs komentējāt. Bet man ir vēl viens jautājums : Video Karte : GeForce 8500GT 1GB 128bits. Un GeForce 8600GTS 256MB. Kura no tām ir jaudīgāka? Tai 8500GT ir 1GB. WTF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 tu google nemaki izmantot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Jaudīgākā starp 8500 un 8600 ir 8800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Bet man ir vēl viens jautājums : Video Karte : GeForce 8500GT 1GB 128bits. Un GeForce 8600GTS 256MB. Kura no tām ir jaudīgāka? Tai 8500GT ir 1GB. WTF... 8600 ir labāks, skatijos testus. deadalive, man ir slinkums salikt.... bet aizej uz metaleks.lv un saliec pats. P.S. tu esi dobliks vai arī nelasi, ko es rakstu? Es runāju par lēto galu nevis dārgo. Protams ka amd nevar konkurēt ar quad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) P.S. tu esi dobliks vai arī nelasi, ko es rakstu? Es runāju par lēto galu nevis dārgo. Protams ka amd nevar konkurēt ar quad. es metaleks.lv cenas pārzinu, kā savu kabatu. un par 800Ls nekādi nesanāk, tas ko nosauci. un ja tas p.s. bija attiecināms man, tad es salīdzināju konkrēti tos divus modeļus, un intelis ir bik labāks. pirms runā, apdomā. + jā, 8600GTS ir labāks edit: no kuras vietas Tu vispār Q izrāvi? Edited December 9, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) Deadalive: Es nezinu, bet manā pirmajā postā bija tāds teikums, ka lētā gala intel nevar konkurēt ar lētā gala amd un man likās ka tu par to runā. Un quad bija kā piemērs no krutajiem inteliem... P.S. 8800gtx tur vairs nebija, bet vari pieksaitiits 100 LS klāt, jo gtx maksā dārgāk. metaleks cenas es arī labi pārzinu, jo tieshi tādu kasti, kādu nosaucu gribēju sev pirkt. Ā, jā es aizmirsu cenā ieklaut HDD, tā kā vari vel 70 Ls pieskaitīt. Edited December 9, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 (edited) tātad: tava bilde 500Ls + 100Ls + 70Ls ar to barošanas bloku varēsi max ieslēgt kompi, kā sāks norm darbināt, mirs nost, tātad vel + 55Ls tā ir krutā mātesplate? ok, tad man jautājumu vairāk nav. vel vismaz +50Ls + tu vel minēji monitoru.. kur tas ir? vismaz + 160Ls Edited December 9, 2007 by Deadalive Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Jo lētā gala inteli nevar konkurēt ar lētā gala amd. LOL ta nu gan leetaa gala intelis ir... man ir E6850 kas pashlaik ir krutakais dual-core procis no intelja... E6750 tikai nedaudz atpaliek... amd savukart suukaa liiko intelim, jo vinju prochi nav konkureetspejigi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 Kr4 es visu sapratu. Pirkšu 1 variantu. Moz vēlāk es iegādāšos kādu jaudīgāku videokarti, bet pagaidām man pietiek. P.S. Jautājums par Vista. Kas un kā ar to vistu? Var daudzas spēles neiet? Un ja man ir vista ir reali parinstalet PC un uzlikt xp?! Piemēram pēc menes parinstalēt un lai būtu xp. Nekā nesačakarēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Moz vēlāk es iegādāšos kādu jaudīgāku videokarti, bet pagaidām man pietiek. P.S. Jautājums par Vista. Kas un kā ar to vistu? Var daudzas spēles neiet? Un ja man ir vista ir reali parinstalet PC un uzlikt xp?! Piemēram pēc menes parinstalēt un lai būtu xp. Nekā nesačakarēs? Diezgan padaudz spēles neiet, tas pats TF2 man diezgan nopietni gļukoja bet protams, ka varēsi mierīgi pārlikt XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 (edited) Kamēr SP1 nav uz vistas tikmēr nafig viņu.... Deadalive.Es to visu salasiju uz ātro, bet reāli to visu, ko es teicu var savākt pa to summu.Mierīgi... Un nafig viņam krutāku mātesplati? Tāpat viņš neies savienot divus VGA. Pieņemsism, ka tas viss maksā 50 Ls dārgāk, manis pēc 150 LS dārgāk, jebkurā gadijumā izdevīgāk būtu vākt pa detaļām kompi nekā izmest lielu naudu pa tādu sūdu, nu labi ne gluži sūdu, bet pa tādu naudu var, ko labāku dabūt par 8600. Worm. tiko pārskatiju velreiz testus uz 3dmark 06 v1.1, nu i nafig maksāt klāt naudu par dažiem fps + Tie daži fps geimingam tāpat neko dižu neuzlabos. Un lētā gala Amd jebkurā gadijumā sakabina lētā gala intelus (dažus) gan fps ziņā, gan cenas ziņā. Edited December 10, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pieņemsism, ka tas viss maksā 50 Ls dārgāk, manis pēc 150 LS dārgāk, jebkurā gadijumā izdevīgāk būtu vākt pa detaļām kompi nekā izmest lielu naudu pa tādu sūdu, nu labi ne gluži sūdu, bet pa tādu naudu var, ko labāku dabūt par 8600. Worm. tiko pārskatiju velreiz testus uz 3dmark 06 v1.1, nu i nafig maksāt klāt naudu par dažiem fps + Tie daži fps geimingam tāpat neko dižu neuzlabos. Un lētā gala Amd jebkurā gadijumā sakabina lētā gala intelus (dažus) gan fps ziņā, gan cenas ziņā. mātesplates krutumi skaitās, cik VGA tur var iespraust? apmēram tāpat, nopērc mašīnu pa 100 štukām, un pa ziemu ar viņu brauc, kad virsu ir naturālākie lisaki. jā, par 900 var savākt ĻOTI smuku komplektu BEZ monitora. konkrēti šie komplekti ir tiešām kakas nafig pirkt MB pa 60 štukām, ja var braukt ar opelīti par 150Ls? tikpat labs jautājums, kā tavs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 10, 2007 Author Report Share Posted December 10, 2007 Ta jūs sakat ka labāk kombinēt? Man uz sitiena nau naudas vnk es gribu uz līzinga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 protams, ka izdevīgāk kombinēt ja vajag, varu palīdzēt salikt ļoti smuku komplektu.. ja ir velme, un lai nebūtu naturale spam, varam caur PM runāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now