Jump to content
GIGN Forum

Gribu Pirkt Skaņas Karti


allworth
 Share

Recommended Posts

Tāks, es sev izdomāju nopirkt jaunu skaņas karti, bet galīgi nesaprotu, kuru lai ņem. Varbūt man kāds mācēs izstāstīt, ar ko atšķirās, piemēram, Creative X-Fi Xtreme Gamer no Creative SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER - FATAL1TY. Vienīgā ašķirība, ko es saprotu, ir cenā. Varbūt kāds ir advancētāks par mani un varēs pastāstīt, kuru man labāk ņemt. Bet varbūt abas šīs ir kakainas, un man jāpērk pavisam cita. Lūdzu izsakaties, kungi.

Link to comment
Share on other sites

Klausies, cik atceros tev tumbas bija sūdīgas un viņām takš pilnīgi pietiek ar iebūvēto(kas jaunajām mātesplatēm ir diezgan labas). Uz to akustiku , kas tev ir pašlaik - lieka naudas izsviešana, toistj nejutīsi atšķirību.

p.s būmeru nopirki ?

Link to comment
Share on other sites

Man ir FATAL1TY. Maksāja ap 100 Ls. Komplektā vēl nāca priekšejais panelis, kas ideāli noder, lai pieslēgtu dažādas audio ierīces, mājas kinozāles un citas figņas. Nāca arī pulte, bet to es neizmantoju. Skaņa vnk ideāla gan uz tumbām, gan arī uz austiņām. Iebūvētās skaņas kartes tagad it kā ir normālas, bet cik zinu no pieredzes, tad iebūvētām sk. kartēm ļoti atri draiveri nojūdzas, līdz ar to skaņa ir galīgi pakaļā. Ar šim kartēm tādu problēmu nebūs. Ņem FATAL1TY, jo neko sliktu par viņu nevaru teikt. Par to otru nezinu nekā. Nav vēl nācies nevienam tādu pārdot.

Edited by `MaX`
Link to comment
Share on other sites

64MB of X-RAMAudio Performance (Rated Output @ 2Vrms, Typical Value)Signal-to-Noise Ratio (20kHz Low-pass filter, A-Weighted) Stereo Output 109dB Front and Rear Channels 109dB Center, Subwoofer and Side Channels 109dBTotal Harmonic Distortion + Noise at 1kHz (20kHz Low-pass filter) = 0.004% Frequency Response (+/- 3dB, 24-bit/96kHz input) =

Fatal1ty ir ar 64MB xramu.

Link to comment
Share on other sites

Tas nozime to, ka tas neko nenozime! ;) Viss drizak ka ljoti retas speles prot sevu skanu situ ieladet skanas kartes atmina un vispar no ta nav nekadas jegas. Par 40ls starpibu vari nopirkt sev 2 gb atminas bloku! ;)

Un lai tas max neleci par nekadu uber skanu... baigie mocarti atradusies.. lol! :D

Ja gribi labu skanu, tad noperc jebkuru, kurai ir spdif izeja un piesledz pie sava resivera! (kura tev nav).

Lai nebutu oftopiks, tad paskaties pats - ta dargaka ir ar apzeltitiem stekerisiem! Tev tas liekas maz?!??!?!?!?!?!

Beefs

p.s. te ir salidzinajums un dzeki saka, ka tam fighter nav ne vainas

http://compreviews.about.com/od/multimedia/tp/SoundCards.htm

Edited by 0xDEAD BEEF
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...