Traffic Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 (edited) Peec windows repair man vairs neskaneeja austinjas. Ar to jau biju saskaaries ieprieksh, arii repairojot windowsu, bet pachakareejot 97 settingus vienmeer viss aizgaaja. Aizgaaja arii shoreiz, bet ar probleemaam. Man skanjas testeeshanaa skanja pilniibaa pazuud tad, kad taa ir man tieshi pretii, tieshaam nezinu kaapeec. Atteelaa var redzeet vietu, kur jau man skanja vispaar neskan. Agraak nekas taads nebija. EDIT: Hmm diivaini. Tieshi preteeji ir ar tumbinjaam. Taam skanja neskan tad, kad skanjas avots ir aizlikts aiz muguras. Vispaar tas audio konfigurators ir vnk kkas neizturams... Pastaastiishu, kaa man viss ir sasleegts. pff... neko jums nestaastiishu jo tas AC97 vienkaarshi suukaaa pats ir gljukains. Visu atrisinaaju. Edited December 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanchS Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Tas jau nav dēļ window`a, vnk paskataies pie settings svā sound pgrm vai nu vadiņus nēsi pareizi saspraudis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 kādas tev tumbas.? respektīvi ja tev ir 5.1 tad tew arī settingos ir jauzliek, ka tew ir 5.1 tumbas. vai citas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now