Lords Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Ir noticis tas , ka jāsāk domāt va nu man jumts brauc projām , jebšu brīnumi tomēr notiek! Situācija šāda: Nopirku PC - jau gadu atpakaļ..2Gb Ram 4 Dimm sloti 4 pa 512 Ram Kādu mēnesi atpakaļ , pārnāku pēc pastaigas ar suni , skatos uz Monitora No-signal! Poh uztaisu restart! Nav signāl...tad sapratu - kaut kāds černis kr4! Nākamajā dienā mans ar Garantiju prom uz veikalu! Pēc 10.dienām jauna mātene pasūtīta - psc iedomājas tas pats , BET ar tādu gļuku ka atstājot 2 Ram PC iet - ieskaitot veco māteni! Kr4 tā! Dimm 1 un Dimm 3 - ja tajās stāv RAM PC iet , bet tiklīdz samaina kārtību psc - No signal un tas ir uz abām mātenēm! visas 4 atmiņas ir ejošas! Meistari pasūtīšot atkal jaunu māteni , protams mans nospļaujas , savāc PC un aiztinās! Šodien nopirku pavisam citu māteni ASUS! Tas pat 4 Dimmi viss ka vajag! Bļāaaa un tas pats :D reāli Ram jābīt Dimm 1 un Dimm 3 slotā!! PSC vnk!!! Bet jaunajam PC ir tāda fiška , kad iespraužu visus RAM tas pīkst! Atceros viens meistars teica , ka pēc tiem var noteikt vainu - kas tieši nestrādā , bet nu esmu aizmirsis tā kārtību! Signāls ir tāds - viens garšs pīkstiens un 2 īsi! Varbūt kāds zina kas pa šaisdi manējam atgadījies , jo kaut kas tāds ir prātam neaptverams! ..man liekas , ka vnk kāds cits hardware par to visu atbils P. prociss.? Varbūt kāds zina , kāda meistara web lapu vai vispār kur var konsultāciju saņemt , vai vēl labāk , kas tieši jamam atgadījies.. Paldies jau iepriekšs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 k-kads murgs.. bet nu: one continuous beep fallowed by two short beeps: No fucking memory detected paļubē, k-kas ar tiem ramiem nav kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 teorētiski gandrīz neiespējami. Es iesaku nemīzt un gļukainos dimmus mest pa kādu tramvaja logu un nopirkt jaunus. Ja negribi tad iesaku palasīt wikipedia.com tur tu atradīsi visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Bet tad par tiem pīkstiniem - 100% Ram ja? Savādāk nopirkšu Ram un tas pats? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 kpc tu domā ka ramiem vaina.? ramiem vis kārtībā, visdrīzāk monitoram tas pievienotajs ir sajāts, vai video kartei. ja jau tew uz monitora rāda NO SIGNAL man kad monis naw pievienots pie video kartes man ar tāds rādās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 (edited) ramiem vis kārtībā, visdrīzāk monitoram tas pievienotajs ir sajāts, vai video kartei. ja jau tew uz monitora rāda NO SIGNAL man kad monis naw pievienots pie video kartes man ar tāds rādās. Tu esi idiots vai tikai izliecies? Te iet runa par ram nevis kaut ko citu, ja viņs nomainija 2 vai 3 mātesplates un uz visām tā atmiņa gļučī tad protams, ka atmiņai būs vaina. Pie tam viņam viss iet, tikai iet gļukojot (ATMIŅAI). Iesaku tiešām palasīt wikipedia.com, tur daudz ko var uzzināt. P.S. da piedrāzt pīkstienus. Ja tev viss iet normāli, bet atmiņai jāstāv debīlā secībā tad atmiņas vaina. ja mīz pa velti nopirkt tad aiznes uz veikalu visu kasti un kad pirksi tev pie reizes pārbaudīs vai viss iet normāli. Edited December 3, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Točna - nepadomāji ar visu kasti aiziešu! Viss būs ok veči emm un par to wilkipedia , in english , nezināšu ko rakstīt , kā rakstīt lai atrastu sev vēlamo rezultātu Paldies drīz būšu atkal uz savām kājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 ASUS mātenēm ar ramiem ir bieži gļuks, pamēģini to moduli iespraust ciešāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 man bija mazliet savadak bet ne tiik traki, no sakuma nodeg mates plate apmeram tapec ka parak ilgi pc bija ieslekts, otrajs bija video karte nodega un to gan es nezinu kapec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 nu čalīt, ja tu esi uz vairākām mātesplatēm tos ramus pārbaudījis un viņi neiet, tad jau skaidrs ka viņos vaina. Kas attiecas uz pīkstieniem, tad tie ir tad, kad vispār atmiņu neatrod. Ja kādu no tiem RAMiem atrastu, tad ar to arī dzīvotu un to gļukaino ramu vienkārši neķertu. Un jā, ar visu kasti vienmēr der aiziet. jancim atvaļinājums - man ir apnicis lasīt viņa postus, kas parasti ir beztēmā un bieži vien spamposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZaa Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 Jūtu Tev līdzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 man ir kas lidzigs,man 2 512mb rami,ar vienu ramu viss iet,ielieku otru piikstiens un nekas neiet,piikst tikai signals ik pec apmeram 3 sek,kadas idejas?rama vaina?bet pats labakais,ka pirms tam viss gaaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now