GooD`MeN Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) NJu kuram tad doma shogad arii aizliest uz HANZAS DISKO NAKTI Edited December 1, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Man viens jautaajums par sho pasaakumu Visus shos Bad Boys un Twins varees dzirdeet dziivajaa? Vai arii atkal buus kautkaadi diidzeji, kas to muuziku atskanjo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Nju idziedat jau vinji dziedaas,bet nez vai visa grupa ar visiem instrumentiem buus,tas japras iepriekshejo HDN apmekletajiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Un no taam cenaam nesaprau Cik iisti maksaas - 15 vai 35 lati? Vispaar ir ljoti leeta, ja njem veeraa, ka brauks vairaaki superstari no aarzemeem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Cik iisti maksaas - 15 vai 35 lati? Vispaar ir ljoti leeta, ja njem veeraa, ka brauks vairaaki superstari no aarzemeem. Nju ieprieksheejos gadus skjiet iepriekshpardoshanaa bija letakas biljetes..benciks un vel viens labzzz uz turieni devaas,un dabuja pa leto ticketus...cik nojaushu pa 35Ls ir VIP lozhaas,droshvien pie galdinjiem....Jo tur jau partys visu nakts garumaa...un iepriekshejos gadus ariii bijushi labi super stari kaa Modern Talking un vel visi shitie vecie papuchi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordRudolf Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Modern Talking bija? Man ir jaajiet obligaati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 diviits palubomu meklee sev kompanjonus pasakumam shim... sieva ar mani neieshot taa ka... nu tikai lord rudolf nepiesakies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Nu pagajushaajaa gada blices bija super, ar shogadu nevar salidzinaat Modern Talking, Alphavilla utt... It kaa jau shogad arii ir okey, tachu man ir jastradaa un baigi jau gribetos aiziet, jo pasakums ir super. TIkai rekinaties tur 99 % 30 +, tas nozimee necerat tur satikt meitenes lidz 30 ar kuraam patuseet, shis ir vairaak pasakums pieaugushajiem. Kuri starpcitu taa aplejaas ar letooo suuda LB, kad skatiities negribas. Es pagajushos reizi pats tiku iesaistits kaado 3 kautinjos(pa zobiem nedabuuju). Deadalive var apstiprinaat sho visu teikto. P.s. Diviit tu 100 % iesi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Modern Talking, Alphavilla utt... It kaa jau shogad arii ir okey, tachu man ir jastradaa un baigi jau gribetos aiziet, jo pasakums ir super. TIkai rekinaties tur 99 % 30 +, tas nozimee necerat tur satikt meitenes lidz 30 ar kuraam patuseet, shis ir vairaak pasakums pieaugushajiem. Kuri starpcitu taa aplejaas ar letooo suuda LB, kad skatiities negribas. Es pagajushos reizi pats tiku iesaistits kaado 3 kautinjos(pa zobiem nedabuuju). Deadalive var apstiprinaat sho visu teikto. jū, vislabāk man patika, kad sāka lekties tie divi būdas un tu starpā biji bet beigās, Tu tāpat Hesītī "izkāvies" ņā un čiksas ar tur nebija ar kurām dejot.. bet pasākums zajebis bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 bencik nu 100% neko apsoliit nevaru, jo man itka jastrada.. megjinashu izraut briivdienu! p.s man vecakas sievietes patik bet pa tiem kautinjiem.. vai ta nu ir tik traki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 p.s man vecakas sievietes patik bet pa tiem kautinjiem.. vai ta nu ir tik traki? Nee nu man ebija traki,es pa zobiem nedabuuju, bet zin kaa tie latvieshi apdzeraas p.s. Es tagad tochna zinu, kad netieku Darbs shoreiz man nav labveliigs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 I have it! PS Bildi ieliksu bik vēlak, tagad fotoparāts saplīsis.. 25LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 domaaju, ka buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 shit zheel atkal vecaa brandza vareetu satikties, Divits,Bencik, tomass, blondais un flashback Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 tas gan Galvenais, lai flashbaks pie tualeteem nepamet saveejos, un diviits nepazaudee savu telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 nepametīšu savējos, jo nebūšu uz to pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 9, 2007 Author Report Share Posted December 9, 2007 Nju kurš bija un kā gaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Es biju!!! Un biju paarsteigts tomeer cik janatne ir godiiga, ja skataas uz to kaa notiek citos pasaakumos - respektiivi visi tie 30+ vienkaarshi uz pashu saakumu ierodas pilniigaa komaa, un uzvedas takaa dziivnieki. Pats pasaakums man arii nepaaraak-nebij normaala alkahola, nenormaalas rindas uz iepirkshanos, skanjas kvlaitaate pilniigi nekaada (vaardus dziesmaam nevareeja saprast) Tauta gan bij daudz, par to suudzeeties nevareetu! Verdikts ir taads, ka naakamreiz uz to pasaakumu nedoshos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Galvenais, lai flashbaks pie tualeteem nepamet saveejos, un diviits nepazaudee savu telefonu nu flashijs jaa vinjam tas izdevas es jau trubu nepazaudeju bet laikam ka tomasasm iedevu vai kkam nezinu bet beigas tak dabuju atpakalj es ar nebiju... benaram jau zvnaiju.. bet nu biju vismaz ar sievu atpussties Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 Pats pasaakums man arii nepaaraak-nebij normaala alkahola, nenormaalas rindas uz iepirkshanos, skanjas kvlaitaate pilniigi nekaada (vaardus dziesmaam nevareeja saprast) Tauta gan bij daudz, par to suudzeeties nevareetu! Verdikts ir taads, ka naakamreiz uz to pasaakumu nedoshos! Izskatas, kad viss tieshi tapat kaa pagajusho gad... Visi palii, uzvedas kaa cuukas, un skanas kvalitaate pagajusho gad arii sukaaajaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now