DeimoN Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Zinu ka CS forumaa nav iisti gudri prasiit par ultimas webiem, bet ir bijussi ari "loggiskaaki" topiki un 1. ja jau te ir sadalla "Spams" un 2. tieshaam visur esmu izmekleejies paliidziibu, tad jau man nav ko zaudeet =/ taatad, ir sataisits uo serveris, bet mums netikt pie hosta (darbojamies ar outlaw.lv atbalstu) kameer nebuus pieklaajiigas web-lapas, tad arii izraadiijaas, ka visi maak ultimaa skriptot nevis php.. es mekleeju kaadu atsauciigu cilveeku, kas vareetu izveidot pieklaajiigu senlaiciiga (uo) stila web-lapu, par atliidziibu gan jau vareesim vienoties privaati (visi muusdienaas tik alkatiigi..^^). taa kaa iekss irc.lv uo serveru listee nevar atrast daudzus uo serverus ar webiem, tad par uzskataamiem piemeeriem varu dot www.oldp.net (nemekleeju jau tik uuberiigu webu ) un www.darkages.biz (shitas taads naijsiigs) adreses. laikam jau ir lieki rakstit lai topikaa nespamotu, taapeec ... P.S mm, driizaak es sarunaassu kaadu cilveku kas man sataisa webu, nekaa no juusu dotaa googles linka samaaciissos php skriptingu. kontakti: ( galigais offtopic - End of The World - juusu priekam ^^ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 taa kaa tu teici - shis ir spams, tad es atljaushos pateikt ka UO ir sena veesture un nesaprotu kaa vel var speeleet to speeli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ooj, teddij, kad šito Asg ieraudzīs.. vai, vai, vai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 taa kaa tu teici - shis ir spams, tad es atljaushos pateikt ka UO ir sena veesture un nesaprotu kaa vel var speeleet to speeli... Nav gan. KR ir superīga grafika, un spēle ir gluži kā atdzimusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 (edited) kkaads Mocerts arii ir sena veesture, bet vinnu taapat klausaas, jo taa ir klasika, kaa UO un vairaak pa teemai mosh rakstam ? Edited November 28, 2007 by DeimoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Teddij, veelies parunaat ? :khehehe: Neaiztiec manu dziives miilu - es neaiztikshu tavejo Paturi savus vardus pie sevis. Uo 8 gadi nonstop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Sharingan - get a life... Bet ja pa tēmu tad nevaru palīdzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Mader +1 ! Ir hobiji - ir dziive. Ko peec tevis teikta nevareetu teikt par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 nu c`mon paliidzat luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now