Jump to content
GIGN Forum

Fps

taps
 Share

Recommended Posts

Man ir XP 2.2+/512MB/5600. Itka CS butu jaiet normali uz tada datora, bet aztec ir praktiski loti leens. Aztec iet uz 40 - 50 fps lenakajas vietas, vairak par 100 es vispar nevaru dabut (varbut vsync jaizsledz). Gljuks, gribu normali spelet aztecu, ari speletaju modelji bremze baigi (seviski aztec). Kads var ieteikt paris knifinjus lai savestu manu CS kartibaa? Vai ari CS ir uz parak veca dzinja lai pavilktu tadu atrumu?

ehh

pirmkaart pateikshu ka 5600 nav labakais, ko vajadzetu. ja peerk nvidias karti tagad, tad vismaz 5900, lai buutu t.s. "3 paaudzes" videokarte. sliktakaja gadijumaa 5700, bet tad arii vajag smuki uzchinjiit.

otrkaaart. lietas kas tev jaadara.

I. uzshtellee ReForce un uzliec lielus refresh rate'us (max, cik monitors velk);

II. izsleedz vsync (always off);

III. fps_max 100 (vismaz).

(IV.) uzliec x3m'a configu, kursh staav sadaljaa spams -> "better cs fps cfg".tikai vispirms bekupo savejo, lai nenofakotu kautko pa pieskari.

ja tu to neproti - tad nemegjinashu skaidrot siikaak. ja tev pec vairakiem megjinajumiem nesanaak - piedraaz un speelee pa vecam.

To EDD:

taps ir labs dzelzu zinatajs un ir salicis daudzus datorus, bet 5600 nopirka jau sen, jo toreiz veichos nebija citu karshu vispaar (tikai 5800) un tapam steidzigi

bija jabrauc prom, savadak butu pircis 9600 Pro.

taps ir inteligents un fps_max vinam stav uz 200

taps lieto reforce kops neatminamiem laikiem

vsync taps vairs nekad neslegs ara CS, acis rauj gabalos, bildei itka apaksa reizem aizpeld viena virziena, augsa cita (mazdruscinj, bet loti nepatikami)

taps spele 1024X768 100 Hz 16 bit

kads var palidzet?

bla, es jau saku, ja jau taads pro l447 h4rdw4r3 p4p4, un uzskati ka piemeram ar cooleriem vai citiem shitiem viss ir kaartiibaa, tad uzliec x3m'a cfg. bet vispaar - iesaku likt 800x600, tas ari uzlabos fps. aa un es reektu, ja tev vienkarshi buutu FSAA uzlikts, bet nu tas jau gandriz nereali buutu. un personigi man NEKAD muuzhaa nav bijis tearings (tas, kapec cilveki sledz tomer ieksha vsync). a enivei ja jau tev ir 100Hz, tad jau taa nav refresh rate vaina. vel varu ieteikt paskatiities, vai nav kaads forsh malware ieperinaajies. tas ar' ir bijis.

btw, man ir diezgan leta videne parasta Radeon 9600 biki labaka par fx5200 bet nu tas ta, runajot par fps pateicoties tam configam man fps atzteca leka no 90 (tas ir kad skrien bars pa prieksu dumenes utt, un pie tam tas ir uz liela pla4a) a pie tilta man ir kaut kadi 170-220 ir pat kartes kur fps pacelas lidz kadiem 330!

P.S protams tas nav labi ar tadu configu spelet 4empjos tapat to nevar izmantot!

bet preks pub tiri labi! tongue.gif

P.S.S tadu pasu fps joku es izdabuju arii ara no FX5200!

Edited by DeviouS

nu ja, nu. pat man uz suudiigaa kompja tagad raustaas tikai, kad piezuumoju virsuu duumenei ar 2x z00m (vai arii ja ir tukshs rams un daudz speletaju modelju redzeslokaa), un tas ir ar geforce 2 mx. neenu, tas cfg tiesham taisa redzamu atshkjiribu thumbsup.gif

1) frames per second nevar būt vairāk par 100 (veca tēma, lasiet tehniskos topikus iekš citiem spēļu forumiem)

2) exma cfgu uzliku un sāka lagot dēļ skaņas, nācās noņemt

3) nav vajadzīga reforce programma, ja māk video kartes opcijās atrast vietu, kur var uzlikt opciju override refresh rates

4) nekādas jaunās paaudzes video kartes nelīdzēs ar veco half-life dzini, jo vecāka video karte, jo labāk wink.gif

baac. nevajag tachu visu to cfg kopeet ieksha saveja. es uzmanigi apskatijos, kas tur labs, tad nomainiju vairakas lietinjas, kas man bija, ar taam, kas tajaa cfg. bet ne jau skanju. un noteikti nevaig jau brutaali nokopeet visu un ieseivot config.cfg...

a par taam videokarteem - nu nez, nez, driizaak vnk dzinim ir pietiekoshi zemas prasiibas un TAAPEEC nevajag jaunu uber-karti. driizaak tagad jau vajag apgreidot RAMu un procesoru, lai varetu vel fonaa mircoties, muziku klausities, dc utt.

2 gordon!

nu par to fps es nezinu iedo kadu linku, es par fps teicu to, ko es pats redzu, kadu man cs uzrada tadu uzrada, citus forumus neesmu lasijis, bet pec tava teikta tas nozime ka tas ir gljuks, bet man tas gljuks patik! ja vajag varu iedot screenus, bet nu ja ari pasi labakie fps defolta ir 100 un augstak nevar, tad man ir 100!

P.S and now i can die happy! tongue.gif

besī cilvēki kas necērt zivi. bļin. izlasi vēlreiz manu pirmo postu šajā topikā. izpildi visus punktus, ko vēl nēsi izpildījis. ja vienu no tiem nerubī izpildīt, tad uz ātrāko lec pa logu ārā. ja pēc (pareizas) izpildīšanas vēljoprojām neiet, tad izej ārā, apsēdies zālītē un 72 stundas pameditē par to, kāpēc planētu orbītu perturbācijas atkarīgas no to lieluma vai arī paskaiti, cik gaisa molekulu ir vienā kubikmetrā.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...