Lords Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Kāds zin uz LV datu bāzēm balstītas free web lapas izveides linkus , bet LV valodā , piemēram kā ucoz.ru!? Gribu lētu variantu , ātri izveidot web lapu , bet ne jau krievu ucozā , latvijā kas tāds ir? psc..tā uzraxtīju ka pats neko nesaprotu :D bet nu es ceru ka jūs sapratīsiet! Ciou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 man liekas ka nau lv valodā bet njem šo freehostia.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 tas ir free hostings , man vaig free web izveidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 blogs.lv XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 man liekas ka ir tāds eclub.lv varbūt arī nav... īsti nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 varbūt arī nav... īsti nezinu. eclub..hmmm īsti nesaprotu to saitu , bet nu anyway tnx..emmm blogs izstās interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 bija k-kada taka freewebs bac aizmirsu ka saucas man draugos viens chalis bija rakstijis taka reklamu par tadu webu izveidi tur vnk izvelies themi i vsjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 (edited) http://777hp.com/ Augšā paņem lv valodu un taisi Bet tur neko jēdzīgu nevar uztaisīt Edited November 27, 2007 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ucoz.com ja negribi krievu valodaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lords Posted November 28, 2007 Author Report Share Posted November 28, 2007 http://777hp.com/ Augšā paņem lv valodu un taisi Bet tur neko jēdzīgu nevar uztaisīt āa nu vecīt lūdzu nepiemin man šo saitu - es padirsu 5 Ls a izrādās man iedeva 3.5 punktus a saits uz 1 mēnesi maksā 6.punktus blāa ku es esmu dusmīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 (edited) karoce maacies pats taisiit web un tu sataisiisi 1000000 labaaku neka jekur citur!! es nesaku ka ucoz ir zemee metams bet saliidzinot ar to ko war uztaisiit uz sava pc... pins forums ir ar pamaaciibaam kaa taisiit web!! Piemeram: sis vai sis Noderiigas adreses: te sii Edited November 28, 2007 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Vai tad times.lv neder? vai arī nebūs par tādu dzirdējis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLvErInE^ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 www.blogers.com itka tur lv valodu ari war uzlikt bet nekadi dizie webi nesanak war jau taisit personisko web kas atrodas uz pc bet tur ilgi jamacas lai norm webu waretu uztaisit bet es labak nemos ar ucoz jo ta ir labaka adrese caur kuru war taisit webus Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomsV Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Nu ja - Tu jau tāds pats stulbenis esi bijis kaa es neko neapskatījos kaa "vēja grāpslis" un ari gribēju ar telefonu samaksāt, loģiski dārgāk iznāca, bet pēc tam kad iedziļinājos samaksāju ar karti vai ar pārskaitijumu un uz pusi lētāk iznāca + tur var arī iegūt punktus bez maksās, Varu teikt cik es esmu meklējis kur bez mācīšanas var uztaisīt mājas lapu, tad tā ir krutākā vieta + tavu mājas lapu arī vēl reklamē bez maksās http://catalog777.com un mans biznes rullē camptours.777hp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomsV Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 http://777hp.com/ Augšā paņem lv valodu un taisi Bet tur neko jēdzīgu nevar uztaisīt Paldies, ka pateici par šo saitu man viss notiek un tur pašam nekas nav jātaisa. Galvenais ko man vajadzēja ievietot savu nepieciešamo informāciju nevis kaut ko mācīties un eksperimentēt, paldies vēl vienu reizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now