Traffic Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) tas labirints būs drīz? Es nedaudz paskatījos, kas būs tālāk par vietu kur esmu un tur būs mūki, kas ar uguns katapultām man šāva, bet es tālāk nespēlēju. EDIT: Tu irc nēsi? EDIT: Ši jau ir tas labirints? Ja jā, tad tās durvis ir kaut kur tajā pašā "istabā" kur ir merchants un rakstāmmašīna? EDIT:3 blaa kā vienmēr aizmirstu pievienot bildi... Edited December 1, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ndee!kaa es zinu speele norm. bet vajag JOYSTICK lai to speeleet!nava jautri!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 (edited) Ja tu spēlē uz EASY modes, tad labirintā netiksi, jo tās durvis pie Merchanta būs jau vaļā. Labirintu tu tikai tā - apskatīt no augšas vari. Tieši pirms tam ir durvis, kur tu viens pats nevari tikt. Tur, kad pieej pie durvīm, Leons spriež "with the help of another person I could get in". Btw - uz Normal modes ejas nedaudz savādākas ir, piemēram, labirintā vajag savākt 2 Moonstones, lai tiktu tālāk (tur vēl sākas cut scene ar Adu, kur viņa nomet brilles) citur gandrīz tas pats. Pēc tam, kad tiek pāriets Normal, atveras Professional mode. Ircā es reti sēžu? a vajag? Nē? tas, Traffic, nav labirints. Tu tikko, tikko iegāji pilī, līdz labirintam tur kā kājām līdz Ķīnai. Edited December 1, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Esmu nonācis tupikā pie kaut kādām bildēm. ja pareizi saprotu tad man jāsakārto pareizā secībā bildes, lai atvērtos durvis. izmēģināju visus iespējamos variantus, bet nekas nenotika. Kas tad te jādara ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 ja pareizi saprotu tad man jāsakārto pareizā secībā bildes, lai atvērtos durvis. izmēģināju visus iespējamos variantus, bet nekas nenotika. Kas tad te jādara ? Tur ir jādabū 6 "upuri". Sataisi tā, lai kopsumā visās bildēs būtu 6 cilvēki nomušīti, un spied Ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 bļīnn ZB... Pats pēdējais mūks paķēra Ašliju kamēr viņa grieza to otru ratu... Atkal būs viss tas garais faits jāspēlē, besīīī.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Nu skatos, ka man ir divas iespejas, lai izietu big cheese. Vai nu pardot kadus strokjus un uztuuneet vinciiti, vai vienkarshi sakt speli no jauna un izskatas, ka buus janjem otrais variants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 Tūlīt iziešu spēli vēl vienu reizi. Es tagad esmu 5-1, bet vēl ir jāpaspēlē!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 (edited) Sāku spēlēt no sākuma. Tagad vismaz vieglāk, zinu kur kas būs. Izskatās, ka big cheese arii nositishu Edited December 2, 2007 by MadMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 3, 2007 Author Report Share Posted December 3, 2007 Es izgāju spēli ar normal mode 2x reizi, man nekas jauns neatklājās. Tā tam vajadzēja būt? Un ja taga iziešu ar Pro mode man tad tik kaut kas jauns atklāsies?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Šķiet, ka kādam nav dalecis? Lasi uzmanīgi, lai man vairs nevajadzētu rakstīt vēlreiz. Tātad: Tu pārej spēli, saglabājies, rodas last save. Spied Load iekš Main Menu, ielādē šo last save, kurš tagad izskatās "Cleared Game - New Game" Tev uzreiz izleks logs ar kostīmu izvēli. Special 1, Special 2 (ja tev ir pāriets "Seperate Ways"), Normal. Pēc tam automātiski izleks merchanta logs. Tur būs visi Special ieroči (JA tev tādi ir) par attiecīgajām cenām. Kad tu pāriesi pro, dabūsi P.R.L. (Plaga Removal Laser). Diezgan interesants ierocis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 4, 2007 Author Report Share Posted December 4, 2007 Viss skaidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alababa Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 eu džeki esmu ticis tikai līdz tai vietai, kur ieiet pie kapsētas baznīcā, a kā tur blakus baznīcai atveru tos kaut kādus ģimenes dārgumus, kur itkā jāuzgriež kaut kādi dvīņu simboli, lai atvērtos, palīdzat!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Ūbervecs topiks, bet lai jau būtu - tu tur dabūsi Green Catseye, ko tev nemaz pa storyline nevajag. Tik tā - naudai. Tev ir jāuzgriež tā ciparnīca tā, lai spīdētu tie simboli, kuri ir kapsētā uz kapiem uzzīmēti. Varu pateikt priekšā, ka tie ir 1., 3. un 4. simboli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alababa Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 pasaki man lūdzu kā es tai baznīcā, uzkāpjot pa trepēm otrajā stāvā, tieku caur tām restēm, lai tiktu līdz nākamajām durvīm........jau iepriekš paldies!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Lec uz lampas, tiksi otrā pusē, kur tev vajadzēs atrisināt nelielu mīklu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alababa Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 a es no tās lampas nevaru tik tālu aizlegt, es visu laiku lecot nokrītu lejā................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alababa Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 a tu tomēr nevari pateikt kādas pogas uz pultis ir jāspiež lai varētu noi lampas pārlēkt........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Nevajag dubultpostot. Jālec ir tad, kad lampa ir pie pašas malas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Izgāju spēli 2 vai 3 reizes, bet tā mīkla, kas būs jāatmin pēc lampas lēciena, 1 reizē bija grūta XD2 Nopisos tur 10-20min Link to comment Share on other sites More sharing options...
alababa Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) eu kur es tai pilī, kur ar kaut kādas sviras palīdzību ir jāiekustina zobrati, bet kāpēc es nevaru viņus iekustināt, jo rāda, ka tajos kaut kas iesprūdis!!!!!!!!!!!!!!! tas ir uz spēles beigām, lūdzu pasakiet kas tur jādara!!!!!!!!!!!!! Edited September 2, 2008 by alababa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 (edited) Dēļi starpās - sašauj - un svira. ( un nav tas gluži uz beigām ) Edited September 2, 2008 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 lai tas nūbs pats pamokās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts