Endijs_Dzerkalis Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 (edited) P.S. Man nepatīk ar Ashly staigāt. Edited November 29, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Daži finti, kurus varbūt nezinājāt (ja atcerēšos vēl kaut ko, tad pierakstīšu): Kad esat ciematā varat noķert zivis attiecīgajās vietās (viena vieta būs īsi pēc tam, kad būsiet saticis Luisu (ejot nedaudz tālāk būs kaut kas līdzīgs kanalizācijai, kur zivis var noķert), otra savukārt lielāka - ezers, kurā cīnīsieties ar monstru, kurš gribēs jūs nedaudz pavizināt. Olas (kuras apēdot var heal) var atrast dažādās vietās: Pagaidīt, kamēr vista izdēs Atrast (piemēram, viena ir krāsnī) Nogalināt čūsku, kuras dažreiz ir sasitamajās kastēs (to var izdarīt ātri noreaģējot un lietojot nazi vai pistoli) Ir pāris vietas, kur dārgums karājas virs akas, vispirms nolaidiet akas vāku (iešaujiet pa balstu) un tikai tad nošaujiet nost dārgumu, kas kabinās virs akas. Šajā gadījumā tā vērtība pieaugs vairākas reizes. Dārgumus var "upgreidot". Piemēram, Beerstein. Viņā var ievietot tā sauktās "Catseye" (maziņi dārgakmeņi). Loģiski, ka vērtība kopsummā pieaug. El Gigante var nogalināt ļoti viegli, neskatoties uz tā lielo augumu un manāmajiem nolūkiem jūs nomušīt. Vajag tik "piespiest" viņu notupties uz ceļiem, tad pieskriet klāt un, uzkāpjot augšā uz muguras, graizīt plagu. Pašā sākumā vajag atbrīvot suni - viņš palīdzēs nogalināt 1. El Gigante, kuru jūs sastapsiet. Ieročus visizdevīgāk upgreidot (Capacity tieši) tad, kad viņi ir tukši - ammo automātiski piepildīsies. Lāču slazdus var aizvērt ne tikai ar pistoles palīdzību, to var izdarīt arī ar nazi. Pa aizķēdētām (vai ar atslēgu priekšā) durvīm nav obligāti jāsit ar kāju vai jāšauj - vēlamo efektu var panākt arī ar nazi. Edited November 29, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Thx par lielu info. Kr4 psc. Es nevaru iziet pēdējo misiju. Nevis monstarm zaudējot, bet slikstu ar to laivu. Es nevaru nospiest w un ad reizē un man visulaiku jātur ir w ja atlaidīšu zaudēšu, ja turēšu ienesīšos klinī Da man visu laiku datores pīkt kā spiežu vairākas pogas reize!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Kr4 psc. Es nevaru iziet pēdējo misiju. Nevis monstarm zaudējot, bet slikstu ar to laivu. Es nevaru nospiest w un ad reizē un man visulaiku jātur ir w ja atlaidīšu zaudēšu, ja turēšu ienesīšos klinī Da man visu laiku datores pīkt kā spiežu vairākas pogas reize!!!! Jā, tas nav tik viegli kā izskatās. Edited November 29, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 A tu nezini kā to pīkstoņu novērst. Maniem draugiem mav tādas pīkstoņas, bet man ir!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Kr4 izgāju spēli, bet nezināju ka būs tik daudz iespējas jaunai spēlej. Ar aidu un tādā garā!!! Cool! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Kad izej kādu no minispēlēm, atveras kaut kas jauns . ? Par Mercenariem - dabū HandCannon ? Par Assignment Ada - dabū Chicago Typewriter ? Par Seperate Ways - dabū Gangster & Knight costumes. Ashley nekā nevar kill, jo tas armors padara viņu invincible. Pats Leons nepaliek neievainojams, toties var jauki ekspluatēt Ashley - piemēram, pateikt, lai viņa stāv kādā vietā; tad, kad viņai uzbrūk Ganados, viņi Ashley pacelt nevar aļa pārāk smaga. Pats Ganados nokrīt it kā viņš būtu sašauts. Var mierīgi pieskriet klāt un pafunot ar nazi (bullet economy) . Pēc tam, kad tiek izieta spēle, parādās Matilda un Infinite Rocket Launcher. Matilda manā skatījumā - sūds. Blacktail labāks. Edited November 30, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 Par Mercenariem - izklausās tīri interesants! Var dabūt ieroci ar nebeidzamām lodem?! Par Assignment Ada - arī kaut kas gruts. Par Seperate Ways - Izklausās viegls P.S. Es zinu ka man parādījās 4urtais. Tas bija Aida spy! Kaut kas tml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Kāds var ieteikt , kā vislabāk un vieglāk novākt BIG CHEESE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Es jau esmu nogājis pa neīsto ceļu? Es runāju apr to vietu, kur tu MUman teici, ka pa kreisi būs kaudze ar zombijiem, bet pa labi kkāds milzis? Es tagad biju vienā mājā, kur nāca nu kaudzēm zombiju, mēs kopā ar luis viņus atšāvām. Edited November 30, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Chief Mendez - ir viens variants kā viņu var diezgan viegli novākt, bet paskaidrot to diezgan grūti, jo tas ir bugs . Krč tā - kad Leons sašauj mucu, tad Mendez transform, un sākas cīņa. Pagrieziens par 180 grādiem un kāp augšā, skrien pa kreisi (ilgi nebūs) un vēlreiz pa kreisi. Kad tu pagriezies uz bosa pusi (atkal pa kreisi), kurš ir apakšā, tad tur ir tā, ka ir tāda kā siena ar caurumu apakšdaļā, pa kuru var redzēt, ka Mendez vislaik "iet sienā". Viņš neko nedara (ja pareizi nostāties), bet tu vari viņu šaudīt. Nu bet pēc tam, kad viņam augšdaļa nokritīs, vairs tāds triks nederēs. Tev priekšā, kā redzi ir Merchants un māja, kurā tu šaudīsies (šaudījies jau) kopā ar Luisu. Tad tur ir 2 sarkanas durvis, tb aizslēgtas. Pa vidu starp durvīm ir ričags. Izvēlies, kuras durvis atvērt un voila, - tu tiec vai nu pie El Gigante vai iekš kaudzes Ganados. Es jau rakstīju par stratēģiju, kā sist El Gigante. GL. Runājot par kostīmiem? Edited November 30, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 A kā tu dabuji tādus kostīmus? Es tagad spēlēju tur kur var notekta laika tev jādabūn 4 raiting. Zini dikti grūti. Es esmu dabujis tikai 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) DJ MUman par to bugu es jauzinaju, bet tad, kad bosam nokrit kajas un vinsh sak skriet pa griestiem, tad man ir psc, jo man ir jaizdzivo ar vienu first aid spray un vienu zaljo augu Edited November 30, 2007 by MadMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 da man tikai bija viens zaļaus augs(kombo G+Y) Vinnēju ar otro piegājienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 MadMan - lieto nazi Handcannon - parādās, kad izieti Mercenaries ar visiem keksiem uz 5-star rate. Pārdodas pie merchanta par brīvu, bet lai dabūtu tādu, kāds viņš ir attēlā, jāizlieto 790'000 Ptas uz visiem upgreidiem. Chicago Typewriter - parādās, kad izieta Assignment Ada. Pārdodas pie merchanta par 1'000'000 Ptas. Nav upgreidu. Kostīmi ir izejot Seperate Ways. Kā dabūt šīs lietas: ? ir jāiziet spēle (savādāk arī minigames nebūs) | pirmais punkts tātad ir izpildīts ? ir jāiziet kāds no minigames, lai attiecīgo mantu dabūtu | izejot parādīsies uzraksts - "tāda, tāda manta ir pie Merchanta" vai kaut kas līdzīgs ? spiežam Load galvenajā menu, loadojam "pēdējo seivu" | tad, kad tiek izieta spēle, vajag pieseivot, parādās tāds mirgojošs uzraksts "Cleared Game", kurš vislaik mainās ar "New Game" ? sāksies jauna spēle uz tā paša difficulty, taču varēs izvēlēties kādu no kostīmiem - Special 1 ir Leon R.P.D. kostīms aļa no RE2, Ashley tādā baltā tērpā (smukiņa ), Special 2 ir Leons Gangsteris, Ashley - Knight costume Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 kādas ir spēles prasības? izklausās interesanta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Tūlīt pameklēšu? uz mana verķa iet, značit stipri lielas nevajag Ahh, there it is: Min: 1 GHz, 512 MB, video GeForce 5700/RadeOn 9500 64 MB Rec: 2 GHz, 512 MB, video GeForce 6600/RadeOn 9700Pro 128 MB Novilkt pašu spēli var, protams, no tā paša outlaw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMan Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Jā, labi teikts, lieto nazi Ja nelidz vinciitis, tad jalieto nazis. Labs padoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 man rams tikai 256 Ghz man k-kur 1.8 domājiet pavilks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 (edited) Ghz man k-kur 1.8 domājiet pavilks? Nez? ieej te. "Can you RUN it?" Izvēlies spēli (RE4), "Can you RUN it?" Gaidi rezultātu. Kaut gan nez cik tur tieši. Man rakstīts overall Fail . Viss Pass, izņemot video karti, = Fail XD. Edited November 30, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Pff... MadMan es to BIG CHEEZE novācu tā, ka viņš man nereizi pat nepieskārās, laikam divas aptveres ar shotgunu iztērēju un tas arī viss Tagad esmu laikam tajā mūku pilī pie ieejas, nedaudz jāatpūšās, bet gribējās pat vēl šoreiz spēlēt, laikam tāpeč, ka labi iet. Vienīgi laikam pieļāvu kļūdu, ka uz to autiņu, kas man pa taciņu brauca virsū iztērēju 100 uzi lodes un tad vēl uz to zombiju baru, kas aizmugurē parādījās. Šoreiz toč šī spēle mani aizrāva. Parasti es ilgi nevarēju nospēlēt, jo nedaudz sāka takā apnikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Ghi? to mašīnu var "apgāzt" nokillojot šoferi (=1 handgun bullet); loģiski isn't it. Vai tad, kad biji iegājis (pirms vēl mašīna sāka braukt), paskatījies pa labi? Nē? Tur bija Handgun ammo . Mašīnas aizmugurē atrodas Ptas (laikam 5500), kad tā apgāzās, varēja, ejot garām, paķert. Pilī tev patiks Btw? uz kādām grūtības pakāpēm spēlējat? Es laiciņu atpakaļ biju iesācis uz pro, bet apnika , tagad atkal atsāku (freaking hard). 2 direct hiti un Leons beigts (hp tik daudz, cik tajā attēlā ar kostīmiem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted November 30, 2007 Author Report Share Posted November 30, 2007 Kr4 es sāku no sākuma ar to NEW GAME. Es tagad esmu pie 2-1. Tiko nositu to zuti. Aaa labs, amn ir bazuka ar nebeidzamajām lodēm un arī kaut kāds automāts ar 9mm lodēm. Tas nozīmē to ka man tagad nav parastā pistole, jo pārdevu! Es šo spēli iziešu vēl un vēl... Traffic - Apsveicu ka nešāvi bez nevienas Hp zaudes. Ā ir vēl tāds prikols, kad iziesi spēli, tad tev patiks viņa nedaudz vairāk, jo tad varēs raut tipa DeathMach(nez vai pareizi uzrakstīju), bet būs jautri. MadMan - Kā tu viņu nevari nošaut. Tak paņem vinčītu un he gran un tad viņam būs !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 bleee... Kādas patronas ir vajadzīgas priekš broken butterfly? Tas taču ir handguns, bet handgun lodes vin''a neiet iekšā. āā un apr to big cheeze, aizmirsu pateikt, ka es ar pirmo pieggājienu viņu vinnēju un protams viņš man nereizi nepieskārās Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Broken Butterfly nav ar 9mm ammo. Viņš lieto .45 - značit magnums. Btw viņu var dabūt arī par brīvu . Pilī ir tāda vieta īsi pirms labirinta. Slēgtas durvis un augšā lodziņš. Tur tikt var kopā ar Ashley. Kad viņa būs dabūta vajadzēs tik nedaudz atpakaļ līdz tām durvīm aizskriet un tad "Piggyback". Aiz durvīm būs 3 kastes. Divās dārgumi, vienā - Broken Butterfly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts