Jump to content
GIGN Forum

De_gign


Recommended Posts

Worm, taisam visi vienu karti, tas ir - katrs reg users taisa karti vienu dienu XD.gif , pec 30 dienam pirmais GIGN public tests. Tad worm pienjem lemumu par slikto taisitaju banosanu un labajiem taisitajiem dod ban tiesibas uz servera thumbsup.gif Nakamaja dalja piedalas visi palikusie pirmas kartas dzeki un visi GIGN admini. Tas beigas testee mapi nedeljas garuma uz GIGN, liekot karti tik biezi, cik admini liek vote uz aztec vai d2. Worm veic visu kartes dizaina elementu uzskaiti un vero speletaju reakciju un uzklausa viedokljus. Ja kads no adminu darba elementiem izradas neveiksmigs, adminam atnem tiesibas un piespiezh uzlikt chiitus un rukat valves serveri, lai vinam uzliek globalo banu (ja admins lieto nosteam - piespiez griezties autortiesibu aisardzibas agentura un pazinot, ka vins ir pirats). Visi izturejusie tiek apbalvoti ar tiesibam uz GIGN servera, tiek sarikots zverigs tuss pirtii, kur piedalas tikai 2. etapa finalisti un meitenes rolleyes.gif Pec tusa karti kopigiem spekiem noved lidz pilnibai, vislatvijas testesanu plasi atspoguljo pressee, worm intervee popularakas kibersporta lapas. Pec veiksmiga vislatvijas testa karte iegust popularitati arzemes, un beigas kljust par oficialu karti augsta limenja sacensibas. Valve piedava worm legalizeties ar 50% atlaidi. Radosa grupa ar worm un macho prieksgala nem kreditu bankaa un, sadarbojoties ar valve, izveido A/S GIGN limited. Pec ieverojamu finansialu lidzeklju piesaistisanas tiek atverts pirmais GIGN ltd. interneta cafee, kuru par treninbaazi izmanto visas baltijas labakie geimeri. Ar jauno gadu GIGN ltd. kotejas RFB brivaja sarakstaa un katrs var iegadaties GIGN akcijas. GIGN ltd. pirmais baltija izveido CS:S serveru tiklu savas kafejnicaas. Pec GIGN ltd. iniciativas tiek dibinata organizacija ar plasam pilnvaram - Latvijas Kibersporta Federacija. Maza apmekletaju skaita delj, tiek slegts pedejais apollo CS serveris (anarhija_haoss.apollo.lv). GIGN filiales atveras Tallinaa, Maskavaa un Viljnjaa. Publisko serveru tikls izmanto monopola stavokli un kljust par automatizetu maksas serveru tiklu ar savu soda punktu sistemu. Worm, atbraucot no Kalifornijas (pec tiksanas ar Valve parstavjiem), uzrunaa GIGN ltd. akcionaru valdi. Jaunais skatijums paredz iet kopsoli ar cenu kritumu uz datortehniku un lidz 2005. gada septembrim pilniba pariet uz CS:S. Tiek dibinats meitas uznemums GIGN & PAPAS, kas nodarbosies ar CS saistitas produkcijas tirgosanu visaa pasaulee. Pec ''Privatas Dzives'' informacijas, veiksmigais biznesmenis, kurs zinamas aprindas pazistams ka worm, ir kluvis par vienu no Latvijas bagatakajiem cilveekiem.

Gribi but miljonars worm?

Link to comment
Share on other sites

taps, tev ir talants... aizej uz LTV un piedaavaajies kaa scenaarija autors jaunam Latvijas seriaalam ar nosaukumu - Kaa kluut par miljonaaru jeb worma pirmais miljons vai tamliidziigi.

Tevi pienjems darbaa aarpus konkursa.

Tu sarakstiisi n-taas seerijas. Ar laiku shis seriaals kljuus populaaraakais NVS valstiis. Holivudas aktierus galvenajaam lomaam atlasiis konkursa kaartaa peec mezhoniigiem noteikumiem. Seriaalu tuulkos daudzaas valodaas un saaks raadiit gandriiz visaas eiropas valstiis. Tas bus kulta seriaals. Nedaudz veelaak to translees pa visiem iespeejamoiem sateliitiem visos pasaules nostuuros. Cilveeki veidos sektas, partijas un komjunitijus un tieshi tu buusi vinju elks. Aptuveni uz pavasari Goblin & Co saaks tuulkot seriaalu iipashajaa krievu valodaa un tad seriaals ieguus mega popularitaati...

.... visi nopelniis miljonu.... pasaules ekonomika pagrims lidz veel nebijushi zemam liimenim...

Aij, slinkums un laika trukums nelajuj man sho domu izveerst. Bet gign mapi gan vareetu uzmeikot...

Link to comment
Share on other sites

laba ideja ir taada fignja ka var sienaas caurumus uztaisiit uun uzlikt tam visam melnu tekstuuru un neredz tos caurumus un veel uzlikt lai laadeejas dziiviibas tais caurumos laugh.gif tas vis ir iespeejams. Duh tiktu pie taadas kartes taa karte buutu vienos caurumos . un visi tik kempotu un buutu taaads funs. biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

heh... ideja laba, bet tad baigi jaaplaano taa karte, ilgi un ciitiigi jaataisa, jaaziimee textuuras (nam personiigi tas ne iipashi sanaak), u.t.t.. btw ja ir interese var var kaadu karti paartaisiit, lai durviis kad iespiezh, naak klaat dziiviibas (piem prodigy durvis ar pogu... taa var uzkachaat liidz kaadaam 90k dziiviibaam.. biggrin.gif tik jaastaav ilgi..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...